Eşsiz teknoloji ve ürünleri ile CeBIT’te!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    Eşsiz teknoloji ve ürünleri ile CeBIT’te!

    Zebra Technologies, tüm dünyanın tercih ettiği eşsiz teknoloji ve ürünleri ile CeBIT’te...
    Zebra Technologies, tüm dünyada 125 milyon adetten fazla satarak, hasta güvenliğinde yüzde 100 garanti sunmasıyla sağlık sektörüne büyük katma değer yaratan Z-band hasta kimlik bileklikleri ve operasyon maliyetlerini minimuma indirerek, zamandan ve işgücünden tasarruf sağlarken, müşteri memnuniyetini artıran mobil teknolojileri ve barkod yazıcıları başta olmak üzere özel dijital baskı ve otomatik kimlik tanımlama çözümleri ile CeBIT Bilişim Eurasia’da!
    Özel baskı ve otomatik kimlik tanımlama çözümlerinde dünya lideri olan Zebra Technologies, 6 - 10 Ekim 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ve iş dünyasının liderleri, özel sektör temsilcileri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve teknoloji meraklıları için eşsiz bir buluşma platformu sunan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılacak ve ziyaretçileriyle İkinci Salon ve 2-A19 numaralı stantta buluşacak.
    Zebra Technologies, tıbbi yanlışlıklardan kaynaklanan ölümlerin önlenmesine yardımcı olmak hedefiyle geliştirdiği ve dünya çapında 125 milyondan fazla satarak rekor kırdığı Z-band hasta bileklikleri ve bir kurumun tedarik zincirinin verimliliğini artırarak, etkinliğini en üst seviyeye çıkarmak üzere geliştirilen mobil barkod yazıcı ve çözümleri başta olmak üzere tüm ürünlerini CeBIT’te sergileyecek.
    “Zebra ile bir adım önde kalın”

    Zebra’nın, kendi faaliyet alanında, Türkiye pazarının lideri ve bu alanda, en geniş ürün yelpazesine ve insan kaynağına sahip şirketi olduğunu vurgulayan Zebra Technologies Türkiye Ülke Müdürü Can Tolu, “Zebra olarak, hızla değişen bir dünyada, izleyen, tanımlayan ve yer saptayan çözümlerimizi kalite, güvenilirlik ve yenilikçilik prensibinden taviz vermeden sunuyoruz. Bizim için yılın en önemli gelişmelerinden ilki, Türkiye ofisimizin hizmete açılması idi. İkincisi ise farklı sektörlere sunduğumuz katma değerli tüm ürün ve hizmetlerimizi, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda görücüye çıkaracak olmamız. Herkese, Zebra ile bir adım önde kalın diye sesleniyoruz. Gerek profesyonel dünyanın temsilcileri gerekse teknoloji tutkunu tüm fuar ziyaretçileri, Zebra’nın son derece geniş ürün yelpazesinden kendi ihtiyacına özel bir çözüm ile mutlaka tanışacak. ” dedi.
    Z-band ve mobil barkod yazıcılardan RFID ürün ve yazılımlarına kadar her çözüm

    Faaliyetlerini, ‘Özel Baskı Çözümleri’ ve ‘Kurumsal Çözümler’ olmak üzere iki ana grupta toplayan Zebra Technologies, CeBIT’teki standında P4T, QL Plus serisi, RW Serisi, MZ Serisi, EM220 model mobil yazıcıları ve HC100 model bileklik yazıcısının yanı sıra tüm ürün portföyünü sergiliyor. Zebra’nın yüksek performanslı yazıcıları en zorlu gereksinimlere cevap vererek, iş açısından hayati önem taşıyan uygulamaların gerektirdiği gücü ve güvenirliği sunmalarıyla ön plana çıkıyor. Zebra’nın mobil yazıcılardan oluşan geniş yelpazesi, kablosuz teknolojisiyle birleştiğinde, neredeyse her ortamda, yerinde etiket ve fatura yazdırmaya olanak veriyor. RFID (Radyo Frekans Kimlik Tanıma) yazıcı/kodlayıcıları ise verimlilik, hassasiyet ve arz zincirinde görünürlük sağlamada anında, ölçülebilir iyileşmeler uygulanmasına yardımcı oluyor.
    Hepsi ve daha fazlası için siz de 6 - 10 Ekim 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılabilir ve İkinci Salon ve 2-A19 numaralı Zebra standını ziyaret edebilirsiniz.





    Veteknoloji
İşlem Yapılıyor
X