HTC Sense deneyimli üç yeni akıllı telefon! (Resimli)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    HTC Sense deneyimli üç yeni akıllı telefon! (Resimli)

    HTC, HTC SENSE deneyimini içeren üç yeni akıllı telefonunu piyasaya sürüyor.

    HTC Desire S, HTC Wildfire S™ ve HTC Incredible S™ üstün tarz, güç ve hız özelliklerini birarada sunuyor.

    BARSELONA, İSPANYA – Mobile World Congress – Cep telefonu inovasyon ve tasarımında dünya çapında bir lider olan HTC, bugün en beğenilen ve en gelişmiş akıllı telefonlarının üç yeni modelini -HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S’i piyasaya sundu.

    HTC, tasarım, güç ve fiyat açısından farklı seçeneklerini sunarken akıllı telefonlar pazarını genişletmeye verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. Her üç model de, telefonun daha kolay ve doğal bir şekilde çalışmasını sağlayarak kullanıcıyı temel alan HTC’nin benzersiz kullanıcı odaklı deneyimi HTC Sense’i içeriyor.

    HTC Corporation CEO’su Peter Chou, “Anlamlı bir yaklaşım olarak, müşterilerimize son teknoloji ürünü yenilikleri sade ve doğal bir şekilde sunmak için HTC Sense deneyimini geliştirdik. HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S bunu en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu yeni telefonlar kullanıcıların mobil deneyimini kişisel ve tamamen orijinal bir his yaratacak biçimde genişleten tarz, yenilik ve işlevlerin heyecan verici bir karışımıdır.” dedi.
    HTC Desire S

    Beğenilen, ödüllü HTC Desire’ın başarı öyküsünün takipçisi olan HTC Desire S, çarpıcı tasarımı güç ve hız ile bir araya getiriyor. HTC Legend™’in alüminyum tasarımından ilham alarak tasarlanan HTC Desire S, elinizde bütünsel ve doğal bir his yaratan tek bir alüminyum bloktan yaratıldı. Qualcomm’un yeni 1GHz 8255 Snapdragon™ MSM8255 işlemcisiyle, HTC Desire S hızlı performans ve güç sunuyor. Çift ön ve arka kamerası ile yüksek çözünürlüklü video kaydına, 3.7” inç WVGA ekranı ile de multimedya içeriklerinin göz alıcı bir biçimde görüntülenmesine olanak tanıyor.


    HTC Wildfire S

    HTC Wildfire™’ın popülaritesi temel alınarak geliştirilen HTC Wildfire S, bünyesinde güçlü bir akıllı telefon deneyimi barındıran uygun maliyetli, kompakt ve eğlenceli bir cihaz. Facebook gibi beğenilen sosyal sitelerin yanı sıra sesli mesajlaşma ve metin mesajlarıyla da yeni arkadaşlıkların kurulup sürdürülmesini sağlıyor. Tek bir tuşla fotoğraflarınızı Facebook’ta yayınlamadan önce etiketleyebilir ya da Android™ Market’teki en yeni keşiflerinizi paylaşabilirsiniz.
    Yalnız 10.13cm boyu ve 5.94cm eni ile bugüne kadar ki en ufak HTC telefonlarından biri olan HTC Wildfire S, 3.2” inç zarif HVGA ekranıyla da öne çıkıyor.
    Kırmızı, mavi, siyah ve beyaz dahil çok çeşitli renk seçenekleri arasından birini tercih ederek kendi tarzınıza ait özel telefonunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Telefonun ana ekranına en beğendiğiniz uygulamaları, kısayolları ve içerikleriyle tümüyle kişiye özel kullanım sunarken, otofokuslu 5 megapiksel renkli kamera, genişletilebilir microSD™ hafıza ve çeşitli ses ve görüntü formatlarına yönelik destek işlevleri ile cebe kolaylıkla sığan çok yönlü, muhteşem bir multimedya cihazını ortaya çıkıyor.

    HTC Incredible S

    Göz alıcı HTC Incredible S, farklı olma cesaretine sahip olanlar için modern tasarım ile üstün mobil deneyimini birleştiriyor. Cep telefonu tasarımında mühendisler ile tasarımcılar çıtayı yükseltmek için birlikte çalıştıklarında başarabildiklerini gözler önüne seren HTC Incredible S, cihazın dahili donanım unsurlarını vurgulayan çarpıcı bir gövde içeriyor. Kristal berraklığında, yüksek çözünürlüklü videolar çekmek ve izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. HTC Incredible S, parlak, 4” inç WVGA Super LCD ekranı ve stereo surround sound sistemi ile de çarpıcı bir sinema deneyimini avucunuzun içine taşıyor.
    Ayrıca HTC Incredible S, çift flaşlı 8 megapiksel kamera işlevi ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekme olanağı da tanıyor ve DLNA® teknolojisi ile görüntülerin, fotoğrafların ve müzik içeriklerinin cihaz üzerinden doğrudan TV ile paylaşılmasını sağlıyor. HTC Incredible S’in ön kamerası ve görüntülü arama özellikleri sayesinde kullanıcılar daima arkadaşlarıyla yüz yüze sohbet etme şansını yakalıyorlar.

    Ulaşılabilirlik

    HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S, 2011’in 2. çeyreği itibariyle belli başlı Avrupa ve Asya pazarlarında geniş ölçüde erişilebilir olacak.
İşlem Yapılıyor
X