Bedava SMS ve görüntülü görüşme...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    Bedava SMS ve görüntülü görüşme...

    Her hafta mobil uygulamaları tanıtacağız... Bu hafta HeyWire ve Tango uyguglamalarıyla başlıyoruz.
    26 Şubat 2011 Cumartesi, 11:57:28






    Serdar Özbayrak ve Abdullah Demir'in haberi

    Hey Wire-Hey SMS Ya Da HER YÖNE BEDAVA SMS


    HeyWire öncelikle iPhone için çıktı. Daha sonra Android için de geliştirildi. Masaüstü uygulamaları şu an deneme aşamasında yakın zamanda Mac ve PC üzerinden de çalışacak.

    iPhone'da HeyWire Apple Store üzerinden ücretsiz kuruluyor. Android işletim sistemli cep telefonları ise Android Marketten ücretsiz yazılımı edinebilir.

    HeyWire'ı cep telefonunuze kurduktan sonra ilk çalıştırdığınız zaman sizden yeni bir hesap oluşturmanızı isteyecektir. Hesap bilgilerinizi girerken sizden email adresi, telefon numaranızı ve şifrenizi istiyor. Kredi kartı veya paypal gibi bir ödeme bilgisi İSTEMEMEKTEDİR.

    Hesabınızı açtıktan sonra size ABD kodlu bir telefon numarası veriyor. Bu size ait özel bir numaradır. Sizin attığınız tüm SMS'ler bu numaradan gider. Bu numaraya atılan SMS'ler de size ulaşır.

    SMS atarken herhangi bir limit yok. Her yöne ve dünyanın her yerine ücretsiz SMS atabilirsiniz.

    Sistem yurtdışında kurul olduğu için Türkiye içine mesaj gönderirken SMS atacağınız numaraların başında +90 yazmalıdır. Adres devfterinizden de numaralar alabilir. Ancak bunların başında +90 yoksa işleminiz olumlu gerçekleşmeyecektir.

    HeyWire'ın size verdiği numaraya sms atarlarsa bu SMS'i telefonunuzdaki program üzerinden okuyabilirsiniz. Gelen SMS'leri anlık görmek için telefonunuzun Ayarlar bölümünde "Bildirimler"in açık olması gerekir.

    iPhone sahipleri için HeyWire yükleme linki

    ttp://ax.itunes.apple.com/us/app/heywire-free-texting-u-s-worldwide/id383949089?mt=8#ls=1

    Android'ler için HeyWire yükleme linki



    Görüntülü görüşmede Tango zerafeti


    Tango da iPhone ve Android üzerinde çalışmaktadır. iPhone için Apple Store'dan, Android yazılımlı cep telefonları için Android Market'ten kurulabilir.

    Tango da HeyWire gibi üyelik gerektirmektedir. Kurulumun hemen ardından ilk çalıştırmanızla üyelik bilgilerinizi girip hesabınızı açmalısınız.

    Tango'da da gelen çağrılarınızı görmek için bildirimler ayarlarınızı açık tutun.

    Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra program otomatik rehberinizi tarar ve tango kullananları size listeler.

    Tango listesinin altındaki kişinin üzerine dokunarak çağrı yapabilirsiniz. ister normal görüşme, ister kamera simgesine basarak görüntülü görüşme ile arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz.

    Program mobil şebeke (edge, 3g) ve wi-fi üzerinden çalışabilir. Ancak görüntülü görüşmelerde mobil şebeke üzerinde kullanırsanız fazla trafik yaratacağından kotanızı aşabilirsiniz. Düşük limitli bir paketiniz varsa sesli görüşmelerde de limitinizin azalmasına neden olabilir..

    iPhone sahipleri için Tango yükleme linki
    ‎Unleash your potential with Tango! Go Live, connect with Video Chat, meet new people and make new friends on the ultimate social platform. Discover captivating Live Streams, engage with a diverse community, and find your perfect match. Tango is THE place for endless discovery and possibilities. G…


    Android'ler için Tango yükleme linki
    The top live-streaming platform for content creators to share their talents and monetize their supporters. View, engage and support your favorite Broadcasters.
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    #2
    Konu: Bedava SMS ve görüntülü görüşme...

    teşekkürler paylaşım için

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X