DM 800 CLON SİM : 2.0 BASİT BİR KART YAZICI İLE SİM 2.0.1 YAPMA İŞLEMİ RESİMLİ

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ELMADAÐLI
    Senior Member
    • 05-11-2004
    • 3194

    DM 800 CLON SİM : 2.0 BASİT BİR KART YAZICI İLE SİM 2.0.1 YAPMA İŞLEMİ RESİMLİ

    ::::...:::: INPAX 8100 HD CİHAZLAR SİM : 2.0 OLARAK GELMEKTEDİR BASİT BİR KART YAZICI İLE SİM 2.0.1 YAPMA İŞLEMİ ::::..::::


    ....... BU ÇALIŞMA YABANCI BİR FORUMDAN ALINTIDIR .....

    Akıllı Kartlar Original:


    -Biz aşağıdaki şekilde görülebilir Original 800 DM gelen Sim Kart ele alarak başlayabilirsiniz:




    Akıllı kartlar, özel model tanımlayan bir sembol eşliğinde kelime "Güvenlik Dreambox Evet" ile, yüzeyi üzerinde yazılı birkaç orijinal karakterler var.

    Güvenlik Evet asıl satışı, ve bu, en iyi kullanımı söz konusu STB donanım kısıtlamaları sadece bağlı uygulamaları için sınır vardır.

    Kartlar gerçek bir HD DM800 SSL75 başlayabilir sadece asılları vardır. Bunun olası bir satın alma için yanlış alabilirsiniz yanı sıra bu bilgileri tutmak için iyidir.


    analizinde ileri giderek, ben ve yakın özgünlüğüne eylem olarak anlaşılabilir Evet aşağıdaki şekilde göstermek denir

    Sim Kart Ferrari:



    Bu Kart Alman üretici tarafından satılan otantik bir kart görevlerini yerine sadece bir tanesidir. Ayrıca, mevcut yorum bugün SSL75 kutuları ile gerçek tüm bu kartla birlikte geliyor olması.

    Yorum kartların kesin sürümleri Ferrari yakında 3,57 den Phoenix MHz gibi, herhangi bir ek cihaz gerektirmeyen, STB tarafından güncellenmiş olabilir satılmaktadır

    Takım Ferrari tarafından değiştirilmiş veya belirli yama biz Klonlar Kutular için orijinal bir NFI yaptığınız gibi Web üzerinde mevcut tarafından yapılması özgü It's STB Firmware Sim bu tip çalıştırmak için açıktır vardır.



    Akıllı Kartlar Klonlar


    Sim Kart 1.0

    klonlar halinde, konu daha karmaşıktır.

    Güncel literatür yüzden öneri ve açıklamalar açık, çok geniş ve belirsiz, konuyla ilgili birçok anlaşmazlıklar ile.

    Ben bilge ders eski Sim Kart biri tarafından analiz başlamak için olduğunu düşünüyorum:



    Yukarıda görüldüğü gibi, Güvenlik Evet, yüzeyinde baskılı herhangi bir karakter içermeyen 1.0 ve diğer tarafta sadece bilgilerin basılı manyetik depolama sorumludur üzerinde klonlanmış.

    Bu model SSL69, SSL70 ve hatta SSL 72 ile kısmen modelleri beri, DM 800 HD erken sürümlerini geldi. aptal şey bazı kaynaklara göre bu yana, üreticisi olduğu ve bu son model bir parçası olmak, sadece bunların çalışmalarında yeni ve daha fazla görüntü uygulanmasında engeller.

    SSL72 bu bir o en modern biridir bugün olduğu gibi bir model bir Akıllı Kart koymak neden?
    Ben değişiklikler onlar SSL75 ile DM 800 HD orijinal bir kopyasını satın alma olduğunu sahte bir yanılsamasını veren alıcılar aldatmaya ile SSL75 SSL72 Kutuları Clone Kutular, aslında olması için bu sonucu yazmak.

    Bu yüzden donanım açısından neredeyse bir SSL72 SSL75 ile karşılaştırıldığında bir klon arasında hiçbir fark yoktur. Ama pratik olarak yazdı aksi Bunu yapmak için bir haksızlık olduğunu, her zaman Nos STB bu tip modifiye kullanılamaz.

    kim bir SSL-Clone 72 olanların umut Akıllı Kart DM Nos (Firmware) içeren doğru bir şekilde kurmak ve boot iki aşamada için Ferrari satın almak daha modern bir kilit içeren yeni Gemini 5.0, gibi şu anda sadece bazı modeller için kısmen açık olduğu görünüyor klonlanmış çukurlar için.

    Eğer sadece Ferrari Takım güvenmek istemiyorsanız, siz de bu konunun boyunca sıralanan mevcut modelleri SSL72/75 satılan kartlardan biri yararlanabilir.


    Sim Kart 2.0

    kart Bu tür Klonlar Kutular SSL72 geldi ve 1.0 'den daha iyi, görüntü ve STB, aynı özellikle tuner bileşenleri arasında her türlü uyuşmazlıkların önlenmesi.

    kim bu kartı olanlar için, bir Sim Kart 1.0 sürümü 2.0 (son bilmeden itiraf gerçekten mümkün olup olmadığını) ile güncellendi olabilir gibi, versiyon 2.01 için bir kart okuyucu yardımıyla yükseltilebilir.

    ona fark 2.0 olarak aşağıdaki resimde gösterildiği gibi bir sembol ya da yüzey üzerinde yazılı bir gümüş hologram içermesidir, 1.0 ile karşılaştırıldığında:




    Sim Kart 2.01

    klonlar için, şimdi bu rüya!

    Şu anda herhangi bir Akıllı Kart bu en Nos türünün sadece Ferrari için gelecek Sim Kart ikinci modern zaten kendi decoder güncelleme yeteneği yorumladı ama bence değiştirilebilir mahkum başına 2.01 kaybeder orada hala birkaçıdır Ferrari Evet sadece görüntü ...

    SSL75 Kutular ile takip ettiklerinde, donanım veya yazılım açısından daha sonra herhangi bir sınırlama olmaksızın, yeni görüntülerin kabulü izni.

    Kolayca aşağıda gösterildiği gibi altın kart yüzeyinde, bir hologram varlığı ile ayırt edilebilir:




    O, onun alt sayı 2,01 basılı içeren Kart başına 2.0 'dan farklıdır ve altın Güvenlik Logo işaretleri içeren, Gümüş Kart 2.0 aykırı.



    Smarts Kartlar güncelleniyor


    Daha önce belirtildiği gibi, Güvenlik kartları belirli amaçlar son kullanıcıya hizmet yükseltilebilir.

    Bu kartlar 2,01-1,0 nedenle Kartlar 2.0 ve 2.0 yükseltilebilir düşünülmektedir.

    ulaşmak için bu güncellemeleri hesap bunun Phoenix gibi makinelerin yardımıyla 3,57 veya 3,68 MHz, hem de yöntem Phoenix ile gösterilen ilk işlemden sonra ele alınacak bir Infinity USB, tarafından yapılabilir.


    DM800 SIM Yükseltme SIM 2.1 HD

    Devam etmeden önce, bileşenlerin çalışması için gerekli ve prosedürünün tüm ayrıntıları bilmek için emin olun.

    kartları ile tanışın için, tarihinin kısa bir özetini yazı:

    Temmuz 2009 Ocak kadar, Kart beyaz plastik ve herhangi bir süs veya hologramlar olmadan, STB SIM1 mevcuttu. Kolayca sarı plastik tarafından üretilen ve Güvenlik Kartları 2.01 için Logo içeren olarak kabul ediliyor sim1 nin bir versiyonu olduğunu söyleyebiliriz.

    Bu tarihten ileriye beyaz plastikten yapılmış SIM2.00, gümüş işaretleri üretilmiştir From güvenlik baskılı bir logo olduğu yere. Bu Kartlar kanıt SSL72 orijinal karşılaştırmalı ile teknolojide son sözü ve SIM2.01 yükseltilebilir.

    Aynı tarihte şimdi Nisan 2010 tarihine kadar geçen İkinci Cage kabul edildi SSL75 gösteren, SIM2.0 aksine, Hologram Güvenlik Logo altın rengi mevcut olması dışında, beyaz plastikten yapılmış yeni SIM2.01, kullanılan yakınlarında oldu hangi standart ve SSL76 kabul SIM2.01 veya SIM KART FERRARI tarafından taklit edilebilir.

    Güvenlik Logo logo aynı işaretleri ile sarı plastik bir mamul sim1 modelleri yeni satın gerektiren bu prosedür tarafından güncellenebilir unutmayın

    yordamı gerçekleştirmek için, güncelleştirmek istediğiniz kartı iyi durumda olduğunu ve aşağıda fotoğrafları gösterilen orijinal SIM 2.0 # 72 son sürümü özelliklerine sahip olduğundan emin olun:






    Lütfen Sim Kart yeni değilse, biz ve standart bir birim şekilde uyarlayabilirsiniz RS 232 Seri Port üzerinden PC'ye bağlı olacak Phoenix içinde aynı girin, yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi bir kez düzgün kartın yüklü Aşağıdaki resimde örneği gibi:



    Phoenix ile yordamı gerçekleştirmek için bu yazılımı kullanmayan, yukarıda gösterilmiştir:
    Sim Kart 2.0 2.01 Update

    DM800sim200to201en.rar - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

    Bir Phoenix bulunmamış şans eseri varsa, bir Infinity USB, farklı bir makine kullanımını güvenebilirsiniz ama aynı işlemi gerçekleştirir, aşağıdaki fotoğraflar gösterilir bazı uyarlamalar ile:








    Bir kez, PC yazılım yüklemek için SIM kartı aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi bu yazılım için RESET düğmesine basın seçtiğiniz güncelleme yöntemi konuşlanmış:




    Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi Yükseltme düğmesini tıklatın, kart algılandı sonra:



    yükseltme işlemi (UPGRADE) başlattıktan sonra, bir kartta yeniden yapılacak yazılı Tamam göründüğünde olarak aşağıdaki resimde gösterildiği gibi;



    Sonunda sorunsuz makine adresinin kartını çıkarabilirsiniz.

    Şimdi süreci neredeyse tamamlanmıştır, sadece prosedür doğru şekilde yapıldığı olmadığını test etmek için geri DM800 HD kart koymak.

    prosedür mesaj KART HATASI doğar sonra ise, güncelleştirmenin sonuna kadar RESET başlayarak prosedürü tekrarlamanız gerekir.

    Ben net indirdiğiniz bu talimat sonrasında olduğu söylenebilir SIM 2.01 aslında bu yöntemi güncellemeleri.

    Sonraki güncellemeleri internet üzerinde bulunan Çin Yazılım # 75 en son sürümleri ile yapılabilir.

    Bulunan net, olası yazar "Rodrigo"
  • ELMADAÐLI
    Senior Member
    • 05-11-2004
    • 3194

    #2
    Konu: DM 800 CLON SİM : 2.0 BASİT BİR KART YAZICI İLE SİM 2.0.1 YAPMA İŞLEMİ RESİML

    - konu yoruma ve tşk kapalıdır.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X