FOTON KUŞAÐI ( The Photon Belt)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    FOTON KUŞAÐI ( The Photon Belt)

    FOTON KUŞAÐI-1—The Photon Belt—

    Daha önceki yazılarımda değindiğim gibi Foton,Kütlesi olmayan ancak,enerjisi ve momentumu olan parçacık özelliği göstererek dalgasal olarak yayılan kuantum ışığıdır.Burdan hareketle Foton kuşağı yüksek frekansta ve buna bağlı olarak çok yüksek enerjide fotonlardan oluşan bir kemer biçiminde ışık kümesidir denebilir.Gökyüzüne baktığımızda sadece gözümüzün gördüğü binlerce yıldız ve göremediğimiz milyonlarca hatta milayarlarca yıldız vardır.Hepimiz yıldızların ışık ve ısı saçtığını,çok yüksek enerjilere sahip olduğunu hatta güneşten bile fazla enerjide ve büyüklükte yıldızlar olduğunu biliyoruz.İşte Foton kuşağıda böyle bir yıldız kümesinin dünyaya yaklaşması olayıdır.
    Foton kuşağı ilk defa halley kuyruklu yıldızını da keşfeden ve adını veren ingiliz bilim adamı ve astronom Edmund Halley tarafından bulunmuştur.Halley ,6 yıldızdan oluşan bu kuşağın Güneş yörüngesinde belli bir hareket sisteminde döndüğünü ve yaklaşık 3bin yıl gibi bir süreçte dünyaya en yakın konuma geldiğini makalelerinde anlatmıştır.Günümüzde bu olay sonucunda insanda ve dünyada oluşabilecek değişiklikler hakkında birçok araştırma ve rivayet bulunmaktadır.Bu söylemlere göre dünya bir aydınlama sürecine girecek ve insanoğlu üçüncü boyuttan beşinci boyuta geçiş yapacaktır.Foton kuşağının dünya çekim alanına yaklaşmasıyla birlikte insanlıkta ve dünyada oluşacak fiziksel ve ruhsal değişimler birçok tez’de şu şekilde açıklanmaktadır.
    • Birinci Gün:21 aralık 2012 olarak öngörülen bugün de yüksek enerji ve manyetik

    • alanla birlikte hiçbir elektrik,elektronik ve manyetik alet çalışmayacak.Bitkiler,hayvanlar,insanlar ve tüm canlıların hücreleri bu enerjiden etkilenerek değişime uğrayacak buna bağlı olarak canlılarda bedensel bir değişim gözlenecek.Dünya zifiri bir karanlığa gömülecek.
    • İkinci Gün: İnsanın içindeki iç basınç dış basınçla fiziksel bir denge halindedir.Dahada
      yaklaşan yüksek enerjinin atmosfer basıncını etkilemesi ve basıncın düşmesiyle insanın iç basıncı fazla gelecek ve insanlar kendilerini kabarmış ,şişmiş gibi hissedecekler.Güneş Dünaymızı yeteri kadar ısıtamayacak ve dünya buzul soğukları iklimine girecek.
    • Üçüncü Gün: İyice yaklaşan foton kuşağı atmosferde sabahın ilk saatleriymiş gibi aydınlık bir görüntü oluşturacak ve dünya sanki şafak vaktiymiş gibi loş bir aydınlığa kavuşacak.
    • Dördüncü Gün: Foton enerjisiyle bir çok alet yeniden çalışmaya başlayacak ve gökyüzünde yıldızlar yeniden ve eskisinden daha yoğun bir şekilde belirecek.
    • Beşinci Gün: Dünya içinde bulunduğu loş aydınlıktan tamamen aydınlık bir evreye yani ana foton kuşağına girecek.Bu 24 saatlik gündüz evresindeki enerji tüm canlıları zindeleştirip kuvvetlendircek
    • Altıncı Gün: Foton ışınıyla gemiler artık uzayda yolculuk yapabilecek,insanoğlunun telepati gibi telekinezi gibi psişik güçleri ortaya çıkıp,insanlık süperbilince ulaşacak..

    Ortaya atılan bu raporlardan sonra hayli ilgi görmeye başlayan foton kuşağı,kimi bilim adamlarına göre bilimsel bir şekilde çok ciddi araştırmalara tabii tutuluyor.Bazı bilimciler 2000 li yıllarla birlikte foton etkisine girildiğini ve bu etkinin giderek artmakta olduğu görüşünü savunmaktalar.Yukarıda anlatılan altı günlük evre’nin ise 24×6 saatten oluşmadığını, her bir günün yaklaşık 100-110 yıl gibi bir dilimde gerçekleşeciğini vurgulayanastronomlarda bulunmakta.Bunlardan Kozmik bilimci Prof.Dr Ahmet Maranki bir tv programında ,Birinci güne 2012 yılında girileceğini ve bu dilimin 2127 yılına dek süreceğini belirtiyor…

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    #2
    Konu: FOTON KUŞAÐI ( The Photon Belt)

    FOTON KUŞAÐI-2- —The Photon Belt—
    2000 Yıllık Foton Çağı
    Foton Kuşağının 1961 yıllında uzaydaki bir takım uydular tarafından dünyaya uzaklığı tahmini 400 ışık yılı olarak keşfedildiği söylenmektedir.jose Comas Sola adlı astronomun yaptığı çalışmalar ve ortaya koyduğu verlilerde,Güneşimizin de yörüngesinde bulunduğu Pleiades takım yıldızı yörüngesinde birçok yıldız bulunduğu ve bu yıldızlarında herbirinin kendi gezegenlerinin güneşi olduğu idda edildi.Güneşin bu sistem hareketini 24bin yılda tamamladığı ve bu 24bin yılın 10bin yılının tamamen karanlık 2bin yılının da foton kuşağı etkisinde geçirileceği söyleniyor.2012 yılı da içinde bulunduğumuz çağın sona erip 2 bin yıllık foton çağınana giriş olarak ön görülüyor.Yapılan hesaplamalar sonucunda Böyle bir dönemin dünyanın oluşumundan bu yana bir kez geçirilmiş olması gerekmektedir.Bilim adamları bundan önceki Foton Çağının Atlantis döneminde geçirildiği tahmin etmekteler.Atlantis M.Ö 9bin li yıllarda Batı Avrupadan Afrikaya kadar birçok yeri fetheden,Atinaya fetihe çıkılacağı sırada bir gecede sulara gömülerek yok olan efsanevi bir uygarlık ve büyük bir Kıt’a.Bugün gerçek olup olmadığı konusundaki görüşler farklılık arzetmekte ve varlığını gösteren



    birçok delil de bulunmaktadır..Atlantisin Foton kuşağını yaşayıp yaşamadığı ise matematiksel hesapların o tarihleri göstermesinden dolayı ortaya atılan tahminlerden ibaret,bir bulgu veya net bir bilgi yok.
    Foton kuşağının dünyayamıza ulaşmasından sonraki beklentiler,ortaya atılan veriler ise çok ilginç.
    Elektrik,elektronik hiçbir sistemin çalışmayacağı beş günlük karanlık evre,ve bu karanlık evrede uzaydaki tanımlanamayan cisimlerin dünyamıza yoğun bir şekilde ineceği,canlı hücrelerinin mutasyon geçirmesi sonucu,canlılarda fiziksel ve ruhsal değişmeler ve daha birçok şey…Bütün bunlar
    bilim çevreleri tarafından, foton kuşağının 3 elementinden ilki olan null zone Sıfır bölgesi ismini verdikleri elementin etkisi.Bu elementin elektromanyetik tüm kuvvetleri etkisiz bıraktığı ve canlıların bilinç altında önemli değişiklikler yaptığı iddiaa ediliyor.
    Dünya bu elemente yaklaştıkça Tüm molekküllerin uyarılacağı ve atomların bozunarak insan,hayvan ve bitki türlerinde büyük değişmelerin olacağı beklenmekte.
    Bu değişimler sonucunda insan vücüdünda bulunan yedi çakra açılacak ve gelişecek.(Cakra insan vücudunda var olan biyolojik enerjinin yani hücresel enrjilerin bağlantı noktaları.) Kendi düşünebilen beyin bir başkasının düşüncelerini de görebilecek.Tabi bu başlangıçta bir cinayet sebebi olabilir gibi görünsede,insanlık aynı fikir ve düşünce birliğinde toplanıp, yalanın ve kötülüğün olmadığı,önyargının bulunmadığı bir çağa girilecek.2 sarmaldan oluşan insan DNA sının 12 sarmallı bir DNA ya dönüşmesi de söz konusu ve bunun sonucunda insanlıkta hiçbir hastalık kalmayacak,hasta olan bir insan eğer isterse iyileşecek veya bir yakını onu iyileştirebilecek.Fani dünyanın belkide tek gerçeği olan ölüm olayı ise insanın bu alemden farklı bir aleme geçmek istemesi sonucunda, yani insanın kendi isteğiyle gerçekleşecek.Bu şekilde başka bir boyuta geçmek isteyenlerin ortadan bir anda kaybolduğu gözlenecek ve bunun adı ölüm olacak.

    İnsanoğlu 2000 yıl sürecek bu Foton çağında yaşadıktan sonra,Foton kuşağı güneş sistemimizi terkedecek…
    Bütün bu ortaya atılanlar insanın bir yandan hoşuna giderken bir yandan da hadi ordan dedirtir cinsten.Her ne olursa artık zaman gösterecek biz şimdilik Dördüncü boyutu ZAMAN’ı yaşayalım ve bunu iyi değerlendirelim.Gün gelir belki 5.Boyuta ulaşırız.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






    Yorum

    • HIAMOVI
      satélite de expertos
      • 22-12-2004
      • 14236

      #3
      Konu: FOTON KUŞAÐI ( The Photon Belt)

      foton kuşağı;

      """YÜKSEK ENERJİLİ FOTONLARDAN OLUŞAN BÜYÜK BİR KUŞAK. 2012 YILINDA GÜNEŞ SİSTEMİMİZ TÜM GEZEGENLERİ İLE BİRLİKTE BU KUŞAÐA GİRDİÐİNDE DÜNYAMIZIN OZON DELİÐİ ONARILACAK VE TÜM YAŞAM 3. BOYUTTAN 5. BOYUTA GEÇECEK. İNSANLARIN 2 SARMALLI DNA"LARI İKİŞERLİ OLARAK BİRARAYA GELİP 12 SARMALLI BİR DNA"YA SAHİP OLACAKLAR. BU OLAY SIRASINDA TÜM İNSANLARIN CHAKRA"LARI AÇILACAK VE DUYULARI VE ALGILAMALARI ARTACAK. HERKES BİRBİRİNİN DÜŞÜNCESİNİ OKUYABİLECEK. BU İLK ÖNCE KISA SÜREN BİR KAOSA NEDEN OLACAK FAKAT DAHA SONRA HERKES BİR DÜŞÜNCE BİRLİÐİ HALİNDE BİR ARAYA GELEREK, ÖNYARGININ, YALANIN VE KÖTÜ DÜŞÜNCELERİN OLMADIÐI BİR ORTAMA GEÇİLECEK. İNSANLAR BİRBİRİNİN AURALARINI GÖREBİLECEKLER.

      12 sarmallı DNA"ya -- Bu mesaj otomatik olarak gelmektedir. -- sonrası insanlarda hiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirlerini iyileştirebilecekler. İnsanlar ölümsüz olacaklar. Ölüm olayı ise fiziksel dünya"da kalmaktan vazgeçip başka bir boyuta geçmeye karar verme şeklinde olacak. Yani, dünya"da geri kalanlar (kalmayı seçenler) ölmeye (başka boyut gitmeye) karar verenlerin ortadan bir anda kaybolduğunu görecekler. Fiziksel dünyamızda kalmayı seçen insanların ışık bedenleri olacak ve bu cennete benzeyen ışıklı dünyada çok güzel vakit geçirecekler. Fiziksel olarak 2000 yıl sürecek olan bu olay sonrasında foton kuşağı güneş sistemimizi terkedecek.

      Foton kuşağı ilk kez ingiliz astronom Edmund Halley (1656-1742) yılında Pleiades takımyıldızlarını kuşatan gazımsı bir kuşak olarak gözlendi (Halley kuyruklu yıldızını da keşfeden astronom). Fredrick Wilhelm Bessel ise foton kuşağının dönüş hızını keşfetti (herbir yüzyılda 5.5 derece saniye). Jose Comas Sol Pleiades takımyıldızındaki güneş sistemlerini keşfetti. Paul Otto Hesse foton kuşağının kalınlığını saptadı (2000 ışık yılı). Güneş sistemimiz her 25.860 yılda bir Pleiades çevresinde bir tur dönmektedir. Yani, yaklaşık olarak her 12.500 yılda bir güneş sistemimiz bu foton kuşağının içine girer. Güneş sistemimizin foton kuşağının içindeki yolculuğu 2000 sene kadar sürer. Yani, foton kuşağından çıktıktan sonra tekrar foton kuşağına girmek için 10.500 yıl geçmektedir. Bu devrelerin alt devreleri de vardır ama üst devre 206 milyon yıl sürer.

      Foton kuşağının kendisinin de aurası var ve ilk aura katmanına (enerji seviyesine) 1962 yılında dünyamız (ve tüm güneş sistemimiz) girmiş durumda. Yani şu anda foton kuşağının düşük enerjili ilk kısmının içinde bulunuyoruz. Dünya"mız ikinci enerji seviyesine ise 1987 yılında girdi. 2012 yılında üçüncü enerji seviyesine girmesi sırasında 110-144 saat (5-6 gün) boyunca karanlıkta kalacağız. Üçüncü enerji seviyesine (foton kuşağının kendisinin bulunduğu esas enerjili kısım) girildiğinde ise karanlık sona erecek ve artık hiç gece olmayacak yeryüzünde. Sırasıyla yazarsak:

      1. gün: 21 Aralık 2012"de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık
      2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş"in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu)
      3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
      5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).

      Kısaca, foton kuşağı dünya"daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer. Güneş sistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene sürecek. Foton Kuşağı (Manaşik Halka) kendi etrafındaki dönüşünü 25.860 yılda bir tamamlamakta ve güneş sistemimiz her bir 10.500 yılda bir foton kuşağına girmekte. Foton kuşağı torus şeklinde (araba lastiği biçiminde) bir kemer ve bunun kalınlığı (çapı değil, kemerin kalınlığı) 2000 ışık yılı. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise foton kuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaçta olmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımız olmayacak.


      alıntıdır...

      "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
      Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X