İOS Google Play Store ve Apple App Store Güncel İstatistikleri Yayınlandı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Google Play Store ve Apple App Store Güncel İstatistikleri Yayınlandı!

    Google Play Store ve Apple App Store Güncel İstatistikleri Yayınlandı!


    Akıllı telefon, tablet pc ve şimdi akıllı saatler için geliştirilen iki lider mobil işletim sistemi olan Android ve iOS, uygulama marketleriGoogle Play Store ve Apple App Store ile de birbiriyle yarışmaya devam ediyorlar.İşletim sistemlerinin gerek geliştiriciler gerek ise kullanıcılar için en büyük cazibesi olan uygulama marketleri, artık 1.5 milyondan fazla uygulama ve oyun sayısına ve milyardan daha fazla kullanıcısıyla yüz milyarlarca indirme rakamlarına ulaştılar.
    Şimdi, lider konumda yer alan her iki uygulama marketi Google Play Store ve Apple App Storeiçin güncel performans istatistikleri yayınlandı.

    Yayınlanan rapora göre, Android kullanıcıları, iOS‘un App Store‘una göre Google Play Store‘dan%80 daha fazla uygulama indiriyorlar. Buna karşılık, App Store, Google Play Store‘a göre geliştiricilere %70 daha fazla gelir kazandırıyor.



    Gerek App Store gerek ise Google Play için ülke bazlı istatistikler de aşağı yukarı birbiriyle benzerlik gösteriyor.



    Ayrıca her iki uygulama marketi için en çok indirilen kategori istatistiği de yayınlandı. Sonuç, genelin oyun oynamayı çok sevdiğini gösteriyor.
    Dilerseniz, Google Play Store’un en güncel sürümlerinin yer aldığı Google Play İndirsayfamızdan Google Play apk dosyalarını indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X