İOS Android Auto Yaygınlaşıyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Auto Yaygınlaşıyor!

    Android Auto kapsamında ilk örnek Honda Accord 2016 ile gerçeğe dönüşüyor! Honda'dan gelen resmi açıklama ile Accord 2016 modellerinde Android Auto sistemi yer alacak!


    İlk olarak Google tarafından biraz da Apple’a rakip olarak resmiyet kazandırılan Android Auto konsepti ile Google otomobil ile ilgili alana daAndroid ismini sokmayı amaçlamıştı. Üzerinden geçen yaklaşık 2 yıllık bir süre zarfından sonra en nihayetinde Android Auto aktif kullanım kazanmış olacak...Honda ve Google işbirliği!

    Honda tarafından yapılan bir açıklamada, 2016 model Honda Accord araçlarında, Android Auto sistemine yer verecekleri ve Android CarPlay sistemini de destekleyecekleri bilgileri yer aldı. Bu açıklamanın ardından ise yeniden Android Auto platformu dillendirilmeye başlandı. Zira şu ana kadar aktif olarak araç üreticilerinin Android Auto sistemini kullanmıyor olmaları, üzerindeki ilgiyi düşürmüştü.iOS ve Android savaşı Otomobil alanına taşıyor!

    Yapılan bu açıklamayla beraber Google’da, Android ile birlikte otomobilalanında daha da büyük yüzdeler elde edebilecek hale gelebilir. Zira Apple’ın birçok ünlü otomobil üretici firma ile bu noktada uzun zamandır yürüttüğü rakipsiz çalışmalara Google’dan “Bende Varım!” cevabı gelmiş oldu.Honda Accord 2016 modeli ile bu sistemlerin ne denli kullanıcı dostu bir deneyim yaşatacağı şu an merak konusu. Öte yandan Honda gibi diğer büyük otomobil üretici firmaların ise Google ile birlikte Android Auto kapsamında bir işbirliğine gidip gitmeyeceğide henüz cevaplanmayan sorulardan oluyor…
İşlem Yapılıyor
X