Samsung, Galaxy S6 akıllı telefon için yeni güncelleme yayınladı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung, Galaxy S6 akıllı telefon için yeni güncelleme yayınladı

    Samsung Android 5.1.1 güncellemenin sorunlarını gidermek için yeni güncelleme yayınlamaya başladı

    Güney Kore kökenli Samsung, geçtiğimiz Mart ayında yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve onun kavisli ekranlı versiyonu Galaxy S6 Edge akıllı telefonu İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi MWC 2015’de resmen duyurdu. Nisan ayından itibaren de tüm dünyada satışa sunulan Galaxy S6 akıllı telefon yoğun ilgi gördü.
    Galaxy S6 akıllı telefon, Android 5.1.1 güncellemesini aldıktan sonraki ilk güncellemesi alacak. Android 5.1.1 güncellemesinin ardından yaşanan bazı sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefleyen yeni güncelleme, 230MB boyutunda ve G920FXXU2BOG8 geliştirme kodu ile geliyor. Fransa’da verilmeye başlanılan yeni güncellemenin kısa sürede tüm dünyada yayınlanması bekleniyor.

    Batarya performansında problem yaşanan Galaxy S6 akıllı telefonda bu güncelleme ile bu sıkıntı sona erecek. Ayrıca cihazın performansında da gözle görülür bir iyileşme olacak. Galaxy S6 için gelen güncellemenin Galaxy S Edge versiyonu içinde gelmesi bekleniyor.
    Türkiye’de önemli bir kullanıcı kitlesine sahip olan Galaxy S6 akıllı telefonun ülkemizde ne zaman yeni güncellemeyi alacağı henüz bilinmiyor. Gelen söylentilere göre bir kaç gün içinde tüm dünyada yayınlanacak. Akıllı telefonunuza güncellemenin geldiğini kontrol etmek istiyorsanız eğer, cihazın Ayarlar bölümüne sonrada cihaz hakkında ki bölümünü tıklayarak bakabilirsiniz.

İşlem Yapılıyor
X