Samsung Galaxy Folder, kapaklı tasarımı ile duyuruldu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung Galaxy Folder, kapaklı tasarımı ile duyuruldu

    Samsung, ileri yaştaki kullanıcılar için yeni bir kapaklı akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi.

    Akılı telefon pazarının iki Güney Kore temsilcisi LG ve Samsung arka arkaya benzer tasarım ile iki yeni akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdiler. LG, dün yeni bir cihazını gün yüzüne çıkardı. LG Gentle olarak adlandırılan bu akıllı telefon kapaklı tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken, özellikle ileri yaştaki kullanıcıları hedefliyordu.

    LG’nin hemen arkasından ise bu kez de Samsung’dan bir akıllı telefon duyurusu geldi ve Galaxy Folder olarak adlandırılan akıllı telefon LG Gentle gibi kapaklı tasarım içeriyor ve nümerik tuş takımı içeren cihaz yaşlı kullanıcılar için tasarlanmış.
    Bu yeni cihaz, 2013 senesinde sunulan Galaxy Folder’ın halefi olarak gelirken, Samsung, yeni cihazında da aynı ismi kullanmayı tercih etmiş.
    Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Samsung Galaxy Folder akıllı telefon 3.8″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ekran çözünürlüğüne dair ise henüz bilgi gelmiş değil. Google’ın Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz 4G LTE desteği de sunuyor.
    Yeni cihaz 8MP arka kamera yanı sıra 2MP ön kamera ile birlikte gelirken, 8GB dahili veri kapasitesi içeren akıllı telefonun batarya kapasitesi de 1.800mAh olarak belirlenmiş. Siyah ve koyum mavi olarak iki farklı renkte satışa sunulacak olan akıllı telefon gelecek ay 250$seviyesinde fiyat etiketi ile satışa sunulacak…


İşlem Yapılıyor
X