Galaxy S6 edge+ Geekbench veri tabanında ortaya çıktı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy S6 edge+ Geekbench veri tabanında ortaya çıktı

    Samsung’un yeni sunacağı phablet modeli Galaxy S6 edge+’ın bazı özellikleri ortaya çıktı.

    Güney Kore kökenli Samsung, yeni bazı modellerini 13 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. Firma bugün 13 Ağustos tarihi için “Galaxy Unpacked” etkinlik duyurusunu gerçekleştirdi ve gelen bilgilere göre de bu etkinlikte yeni cihazlar Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ resmi olarak duyurulacak.

    Geçtiğimiz sene firma Galaxy Note 4 modelini sunarken, ayrıca bu cihazın yanı sıra tek tarafı kavisli ekran içeren Galaxy Note Edge modeli ile de göz doldurmuştu. Kavisli ekrana iyiden iyiye ısınan firma, bu sene Mart ayında yeni amiral gemisi Galaxy S6’yı duyurmuş ve ayrıca bu cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonunu da Galaxy S6 edge adı ile duyurmuştu.
    Şimdi de Galaxy S6 edge’nin phablet versiyonu Galaxy S6 edge+ adı ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Bu yeni cihaz hakkında şimdiye kadar bir çok bilgi gelirken, şimdi de cihaz, Geekbench veritabanında ortaya çıktı.
    Baktığımızda akıllı telefonun Samsung üretimi sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7420’den güç aldığı görülüyor. Bu yonga seti, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modellerinde de yer almıştı. Diğer taraftan Galaxy Note 5’in ise daha gelişmiş Samsung Exynos 7422’den güç alacağı belirtiliyor.
    Ayrıca bu yeni model de Galaxy Note 5 gibi 4GB sistem belleği ile geliyor.
    İddia edilen diğer donanım özelliklerine bakacak olursak eğer, dahili veri kapasitesinin ise 32GB olacağı belirtilirken, bu kapasite microSD kart ile arttırılabilecek. 16MP OiS destekli arka kamera yanı sıra 5MP ön kamera içerecek. İşletim sisteminin ise Google Android 5.1.1 Lollipop olabileceği kaydedilmekte.

İşlem Yapılıyor
X