İOS HTC One M9 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi bugün Avrupa’da sunuluyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS HTC One M9 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi bugün Avrupa’da sunuluyor

    HTC’nin yeni amiral gemisi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da da Android 5.1 Lollipop güncellemesine kavuşuyor.

    HTC, geçtiğimiz Mart ayı başında yeni nesil amiral gemisi modeli HTC One M9’u duyurmuş ve satışa sunmuştu. Bu cihaz Android 5.0 Lollipop mobil işletim sistemi ile sunulurken, kısa bir süre önce ABD’de bu cihaz için Android 5.1 Lollipop güncellemesi sunulmuştu.

    Gelen yeni bilgilere göre ise bugün itibari ile de HTC One M9, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika da bu yeni güncellemeye kavuşacak. Bu bilginin HTC’nin Ürün ve Servis Direktörü Graham Wheeler tarafından Twitter üzerinden geldiğini de belirtelim.
    Türkiye’de ki kullanıcılar da bugün itibari ile ya da çok kısa süre içerisinde yeni güncellemeye kavuşabilirler.
    HTC One M9, 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Qualcomm’un sekiz çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci içeren Snapdragon 810 yonga setinden güç alan cihaz 3GB sistem belleği içermekte.
    32GB dahili veri kapasitesi ile gelen cihazın arka yüzünde 20MP kamera bulunurken, ön kamerası da 4MP Ultrapixel olarak gelmekte. Google Android 5.0.2 Lollipop mobil işletim sistemi ile sunulan akıllı telefon 2.840mAh batarya içeriyor.
    HTC One M9’un satış rakamları, bir önce ki model olan HTC One M8’e göre daha kötü gelirken, firmanın bu sene bitmeden yeni bir amiral gemisi sunacağı yönünde bilgiler gelmişti. Bu yeni akıllı telefon büyük ihtimalle sonbaharda resmi olarak duyurulabilir.

    akıllı telefon, Android 5.1 Lollipop, güncelleme, HTC, HTC One M9,

İşlem Yapılıyor
X