Dünyanın ilk gezici internet festivali sona erdi!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • dijitalserkan
    Banned
    • 01-10-2011
    • 384

    Dünyanın ilk gezici internet festivali sona erdi!

    Turkcell İnternet Festiv@li, 6 farklı internet sitesinde yüz binlerce kullanıcıyı bir araya getirdi.

    Kullanıcılar milli takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası ön eleme maçlarından, çeşitli sanatçıların konserlerine kadar birçok etkinliği canlı izleme, oyun oynama, yarışmalara katılma ve beğendikleri müzikleri istedikleri zaman dinleme fırsatı buldular.

    Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, bir ilke daha imza atarak 7 Ekim – 09 Aralık tarihleri arasında 6 farklı internet sitesinde, dünyanın ilk “gezici internet festivali” olma özelliğine sahip Turkcell İnternet Festiv@li’ni düzenledi.

    Festivale katılan kullanıcılar 6 hafta boyunca birbirinden renkli etkinliklerle internet ortamında farklı bir eğlence deneyimini yaşama fırsatı buldular. Festivalde Türkiye – Almanya ve Türkiye – Azerbaycan milli maçları ile Yalın, Atiye ve Model konserleri canlı olarak yayınlandı.

    Kullanıcıların büyük beğenisini kazanan dünyanın ilk gezici festivali çarpıcı kullanım rakamlarıyla da dikkat çekti. 6 hafta sonunda 83 bin kullanıcının kayıt olduğu festivalde, 1,3 milyon tekil ziyaretçi ve 7 milyon sayfa görüntüleme sayısına erişildi. Festivalde milli maçları toplamda 150 bin kişi izlerken, Yalın konserini 24 bin, Atiye konserini 15 bin, Model konserini ise 36 bin kişi izledi. Turkcell İnternet Festiv@li kapsamında yer alan oyunlar 2.537.542 defa oynanırken en çok oynanan oyun “Ne bu çalan?” adlı oyun oldu. Oyunda 1,4 milyon şarkı kullanıcılar tarafından çalındı.

    Hem Eğlendiler Hem Kazandılar
    Festivale katılan kullanıcılar oynadıkları oyunlar ve diğer aktivitelerle kazandıkları puanları bozdurarak iPad 2, Turkcell T20 Maxiphone ve diğer ürünlerin sahibi oldular. Festival alanında kullanıcılar cepten Facebook’u 3 TL yerine 1 TL, 250 MB interneti 14 TL yerine 5 TL, 1 GB interneti 29 TL yerine 9 TL’ye satın alma fırsatını da elde ettiler.
    veteknoloji
İşlem Yapılıyor
X