Samsung Galaxy Note 5 kutusu ortaya çıktı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung Galaxy Note 5 kutusu ortaya çıktı

    Samsung’un yeni S-Pen destekli akıllısı Galaxy Note 5 bir kaç gün sonra gün yüzüne çıkacak.

    Bir kaç gün sonra bu senenin en önemli etkinliklerinden bir tanesini düzenleyecek olan Samsung, iki yeni üst seviye akıllı telefonu ile yeni akıllı saatini resmi olarak duyuracak. 13 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan etkinlik 2015’in ikinci “Galaxy Unpacked” etkinliği olacak.

    Samsung’un duyuracağı modellerden bir tanesi Galaxy S6 edge Plus olacak ve bu akıllı telefon Mart ayında gelen Galaxy S6 edge’nin daha büyük ekranlı bir versiyonu olarak gelecek. Ayrıca firmanın ilk yuvarlak tasarıma sahip akıllı saati Gear A da bu etkinlikte gün yüzüne çıkacak.
    Diğer taraftan daha önemli model olarak Galaxy Note 5’in geleceğini söyleyebiliriz. S-Pen desteğine sahip olan Galaxy Note ailesinin en yeni üyesi olacak olan cihaz ayrıca üst düzey donanım özellikleri içerecek.
    Bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, önce tasarıma dair bilgiler koruyucu kılıf üreticileri üzerinden gelmişti. Daha sonra da geçtiğimiz günlerde ilk hands-on görseller ortaya çıkarken, şimdi de cihazı kutusu sızdırıldı.

    Yeni akıllı telefon 5.67″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekrana sahip olacak. 4GB sistem belleği ile gelecek ile Samsung akıllısı olacak olan cihaz ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.
    Sekiz çekirdekli 64-bit işlemci içeren Samsung Exynos 7420’den güç alan cihaz 16MP arka kamera yanı sıra 5MP ön kamera ile gelecek. Ayrıca Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefon parmak izi tarayıcısı da içerecek.

İşlem Yapılıyor
X