Galaxy Note 5 ve S6 edge+ Tanıtılıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy Note 5 ve S6 edge+ Tanıtılıyor

    Uzun bir süredirSamsung'unGalaxy Note 5 modelini tanıtması bekleniyordu. Galaxy Note 5 söylentilerinin çıkmasının ardından Galaxy S6 edge+söylentileri de patlak vermişti. Phablet segmentinde yer alacak olan bu iki model için Samsung bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. BugünNew York'ta düzenlenecek olan Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modellerinin, Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek.

    Galaxy Note 5 Özellikleri Nasıl Olacak?

    Galaxy Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 5, güçlü donanımı ile dikkat çekiyor. Phablet segmentindeki konumunu iPhone 6 Plusyüzünden Apple'a kaptırmakta olan Samsung, Galaxy Note 5 ile yerini sağlamlaştırmak ve piyasayı ele geçirmek istiyor.
    Galaxy Note 5 özelliklerinin; 5.7 inç boyutta Quad HD çözünürlükte 518ppipiksel yoğunluğuna sahip Corning Gorilla Glass 4 korumalı Super AMOLED ekran,14nm üretim teknolojisi ile üretilmiş 64 bit mimarili 8 çekirdekli Exynos 7420 işlemci, Mali T768 MP8 grafik işlemci, 4 GB RAM, 16 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera olması bekleniyor. 32/64/128 GB depolama seçenekleri ile gelmesi muhtemel olan Galaxy Note 5, söylentilere göre microSD girişine sahip olmayacak.
    Galaxy S6 edge+ Özellikleri Nasıl Olacak?

    Samsung, Galaxy Edge modeli yerine bu yıl Galaxy S6 edge+ modeli ile karşımıza çıkacak. Her iki yana kıvrımlı ekranı ile dikkat çeken Galaxy S6 edge'in daha büyük ekranlı modeli olacak olan Galaxy S6 edge+, 5.7 inç veya 5.5 inç boyutunda Quad HDçözünürlükte 518ppi piksel yoğunluğuna sahip Corning Gorilla Glass 4korumalı Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli Exynos 7420 yonga seti, 4K video kaydı yapabilen 16 Megapiksel arka, 5 Megapiksel ön kamera, 4 GB RAM, Samsung Pay, kablosuz şarj veparmak izi okuyucusuile gelebilir.

    Samsung'un, iPhone 6 Plus'a rakip olarak geliştirdiği Galaxy S6 Edge Plus'a dair ilk sızıntılar geçtiğimiz ay yaşanmıştı. Ortaya çıkan sızıntılarla Galaxy S6 Edge Plus özellikleri tam olarak netleşmemiş olsa bile, telefonun performansı hakkında az çok bilgi sahibi olmuştuk.


    Geçtiğimiz gün ortaya çıkan sızıntıda ise Galaxy S6 Edge Plus özellikleritamamen netleşmiş oldu. Galaxy S6 Edge özelliklerihakkında daha önce yaşanan sızıntılarda telefonun Snapdragon 808'le geleceği, 16 megapiksellik 4K video kaydı destekli bir kameraya sahip olacağı gibi detaylar yeni sızdırılan bilgilerle tescillenmiş oldu.
    Galaxy S6 Edge Plus Özellikleri!

    Toparlamak gerekirse, Galaxy S6 Edge Plus gücünü Qualcomm imzalıSnapdragon 808'den alacak. 16 Megapiksellik ana kameraya, 5 Megapiksellik ön kameranın eşlik ettiği telefon 4K video kaydı desteği de bulunacak.

    "Galaxy S6 Edge Plus için sızdırılan ilk görsel"
    3000 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek olan Galaxy S6 Edge Plus,2560x1440 piksel çözünürlüğünde 5.7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ekranın iki tarafı da diğer edge modellerinde olduğu gibi kavisli bir yapıda olacak.
    MicroSD Desteği Bulunmayacak!

    Android 5.1.1 ile satışa sunulması beklenen Galaxy S6 Edge Plus,Samsung'un TouchWiz RAM arayüzünü kullanacak.
    Arka kapağın açılmadığı ve bataryanın değiştirilemediği Galaxy S6 Edge Plus, 32 GB, 64 GB ve 128 GB'lık üç modelde satışa sunulacak. Galaxy S6 Edge Plus'damicroSD kart desteği ise bulunmayacak. Bu nedenle 4K videoözelliğini sıkça kullanacak olanların128 GB'lık modellere ilgi göstermesi bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X