Samsung, Fiziksel Klavyeli Kılıfını Duyurdu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung, Fiziksel Klavyeli Kılıfını Duyurdu

    Samsung, geçtiğimiz gün Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modellerini tanıtırken, aynı zamanda bu modeller için bir de fiziksel klavyeli bir kılıfa da resmiyet kazandırdı.


    Güney Koreli teknoloji deviSamsung, geçtiğimiz gün yeni nesil akıllı telefonları Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modellerine resmiyet kazandırdı uzun bir süredir gündemde olan modeller, sızıntılardan pek bir farklılık sunamadı. Bunun sonucu olarak da oldukça sönük bir etkinlik yapıldı diye düşünüyoruz.
    13 Ağustos tarihinde düzenlenen etkinlikte tanıtılan tek şey elbette Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ değildi. Daha önceden desızıntılarla karşımıza çıkan fiziksel klavyeye sahip Keyboard Cover isimli kılıf, bu modellerle beraber resmiyet kazandı.


    Fiziksel Klavyeli Kılıf, Nostalji Yaşatıyor

    Akıllara ilk cep bilgisayarı tasarımlarını getiren bu kılıf, dokunmatik ekranda yazı yazmakta zorlananlar için tasarlanmış. Aynı zamanda bir kılıf olan bu aksesuar cihazınızın alacağı herhangi bir dış darbeye karşıdadayanıklılık kazanıyor.
    Tanıtılan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri ile çalışabilen bu kılıf, cihaz tarafından tamamen destekleniyor. Yani bu aksesuarı kullanmak için Bluetooth gibi bağlantı teknolojileri kullanmanıza gerek kalmıyor.


    Klavye üzerinde geri, ana ekran ve uygulamalar butonlarını barındırırkenşarj soketi, kulaklık girişi ve hoparlör kısmını da açık bırakıyor. Ancak bu kılıf ile beraber parmak izi okuyucuyu kullanmak maalesef mümkün gözükmüyor. Kılıfın çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise henüz herhangi bir açıklama yapılmış değil.
İşlem Yapılıyor
X