İOS Microsoft’tan Yeni Uygulama: Photo Story

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Microsoft’tan Yeni Uygulama: Photo Story

    Microsoft, Windows Phone ve Windows 10 Mobile için yeni bir uygulama daha yayınladı.

    Microsoft, bit taraftan Windows 10 Mobile güncellemesi üzerinde çalışmalarını sürdürürken, Microsoft Garage ekibi de Windows Phone ve Windows 10 Mobile işletim sistemleri için yeni uygulamalar geliştirmeyi ihmal etmiyor. Microsoft Garage tarafından yayınlanan son uygulama ise Photo Story oldu.

    Photo Story, çekilen fotoğraflar arasından seçtiklerinizi ya da gruplandırdığınız fotoğrafları, uygun müzik ve sahne modu ile videolara çeviriyor. Photo Story Cortana entegrasyonu sayesinde son derece kolay bir şekilde günün hikayesini hazırlamanızı sağlıyor. Bunun için sadece “Story form today” komutu vermeniz yeterli.
    Bilgisayar görüntüleme teknolojisinin kullanıldığı Photo Story uygulaması bu sayede günün en iyi fotoğraflarını çok kolay bir şekilde seçiyor ve bunları düzenleyerek günün en iyi hikayesini seçeceğiniz müzik eşliğinde oluşturuyor.
    Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile geliştiricilere daha fazla alan ve uygulama geliştirme için yeni api destekleri sağlıyor. Windows Bridge projesi ile İos ve Android platformlarının geliştiricilerin de cezbetmi amaçlayan Microsoft, Windows 10 Mobile platformuna uygulama zenginliği kazandırmayı amaçlıyor.
    Windows Phone ve Windows 10 Mobile güncellemesi ile uyumlu olan Photo Story uygulamasınıburadaki Windows Phone uygulama mağazası linkine tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X