İOS Xender, Windows Phone için Dosya Paylaşım Servisini Başlattı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Xender, Windows Phone için Dosya Paylaşım Servisini Başlattı

    Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone platformu, popüler uygulamalara kavuşmaya devam ediyor.

    Android platformunda 10 milyonun üzerinde indirme sayısına ulaşan çapraz platform dosya paylaşım servisi Xender, Windows 10 Mobile ve Windows Phone 8.1 için de resmi olarak yayınlandı.
    Wi-Fi üzerinde çalışan çapraz platform dosya paylaşım hizmeti Xender, diğer cihazlar arasında kolayca belgeler, müzik, video veya içerikleri hızlı bir biçimde aktarmanızı sağlar. Yapılan dosya transferleri, aynı anda dört adede kadar farklı alıcıya gönderilebilir.

    Xender, tabiki sadece Windows 10 Mobile desteklemiyor. Çapraz platform desteğine sahip olan Xender, Android, İOS, PC ve Mac desteğine de sahip. Uygulama dün itibari ile Windows Store uygulama mağazasından indirilebilir durumdaydı. Bugün de Xender tarafından yapılan açıklamaya ile uygulamanın Windows 10 Mobile ve Windows Phone için yayınlandığı resmi olarak duyurulmuş oldu.

    Windows Phone platformu uygulama zenginliği bakımından rakipleri İos ve Android platformlarının gerisinde kalıyor. Fakat Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile bu sorunu aşmaya kararlı görünüyor. Açıklanan Windows Bridge projesi ile geliştiricilere Windows 10 Mobile için uygulama yazma noktasında önemli avantajlar sağlanıyor.
    Windows Bridge projesi ile geliştiriciler Android ve İOS için yazdıkları uygulama projelerini yayınlanacak araçlar sayesinde Windows 10 Mobile uygulamasına dönüştürebilecek. Hatta şimdiden Project Astoria’nın sızan araçları ile hiç bir değişiklik yapmasan Android uygulamalarının APK dosyaları Windows 10 Mobile akıllı telefonlara yüklenebiliyor.
    Windows 10 Mobile ve Windows Phone için Xender uygulamasına buradaki Windows Store uygulama mağazası linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşlem Yapılıyor
X