İOS Haftanın Mac OS uygulaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın Mac OS uygulaması

    Yeni Canlı Yayın Uygulaması; XFINITY Share


    Amerika'da kablolu ve internet televizyon yayınları yapan Comcast şirketi, canlı yayın uygulaması olan XFINITY Share'i yayınladı.
    Son dönemde ilgi çeken canlı yayın uygulamaları, milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Hal böyle olunca bu tür uygulamaların çeşit çeşit versiyonları ortaya çıkıyor.XFINITY Share uygulaması kullanıcılarına canlı yayın yaparken farklı bir deneyim sunacak. Periscope ve Meerkat gibi uygulamalardan farklı olarak akıllı telefonlar aracılığıyla çekilen canlı yayını televizyonda paylaşabiliyoruz.

    Canlı yayının telefondan telefona değil de televizyonda paylaşılabilmesi canlı yayınlara farklı bir yorum katıyor. Örneğin; çok yakın bir arkadaşınızın düğününe gidemeseniz bile televizyonun karşısına geçip uygulama sayesinde izleyebilirsiniz.
    Ayrıca telefonda kayıtlı olan video ve fotoğrafları da istediğiniz kişinin televizyonunda görmesini sağlayabilirsiniz. Uygulamadaki canlı yayın özelliği yalnızca Comcast müşterileriiçin geçerli. Ancak ilerleyen dönemde yaygın hale gelebilecek bir uygulama diyebiliriz.
    Comcast ID'niz yada Comcast.net email ve şifreniz varsa Android ve iOS için aşağıdan uygulamayı indirip kullanabilirsiniz.

    830
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Mac’iniz için harika uygulamalar. Doğrudan Mac’inizde.

    Mac App Store, tıpkı iOS için App Store gibidir. Yani Mac uygulamalarını bulmak ve indirmek, iPod touch’a yeni bir oyun indirmek kadar kolaydır. Mac uygulamaları arasında oyunlar, üretkenlik, müzik ve birçok başka kategoriye göre arama yapabilirsiniz. Veya belirli bir şeyi hızlıca arayabilirsiniz. Açıklamaları ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Ekran resimlerine göz atabilirsiniz. Sevdiğiniz bir uygulama bulduğunuzda, satın almak için tıklamanız yeter. Mac App Store’da neredeyse hemen her şey ve herkes için pek çok uygulama vardır.
    Aşağıdaki lingten Mac OS uygulamasını indirebilirsiniz
    Apple - OS*X Yosemite - Mac App Store

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X