IFA 2015 ’da 3 Yeni Xperia Z5 Modeli Tanıtacak!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    IFA 2015 ’da 3 Yeni Xperia Z5 Modeli Tanıtacak!

    Sony’nin IFA konferansında üç farklı Xperia Z5 akıllı telefon tanıtacağı belirtiliyor. İşte bu üç Xperia Z5’in detayları!

    Japonya merkezli teknoloji devi Sony, IFA konferansında yapacağı duyuru için hazırlıklarını sürdürürken, Japon firmanın tanıtacağı akıllı telefonlar hakkında daha fazla detay gelmeye devam ediyor. Bu sefer ki bilgiler ise Sony Georgia adlı facebook hesabından geldi.
    Resmi bir hesap olmayan Sony Georgia facebook sayfası, Japon üreticinin IFA konferansındakş etkinlikte üç farklı Xperia Z5 modelini tanıtacağını belirtti. Bu cçhazlaevise sırasıyla Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Premium/Plus ve Sony Xperia Z5 Compact olarak açıklandı.

    Sony Georgia facebook sayfasında verilen bilgilere göre Sony Xperia Z5 5.2 inç büyüklüğünde 1080p Full HD ekrana sahip olacak. Sony Xperia Z5 Premium ise 5.5 inç büyüklüğünde 1440×2560 çözünürlüklü 808ppi yoğunluğa sahip 4K ekranla gelecek. Sony Xperia Z5 Compact ise 4.6 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak.
    Sony’nin yeni Xperia Z5 serisi akıllı telefonları f1.8 odak uzaklığını sahip 23MP kameraya sahip olacak. Bu kamera 1/2.2 lense büyüklüğüne sahip olacak 0.1 saniye gibi süper hızlı otofokus özelliği ile gelecek. Telefonlar akıllı telefonlar için büyük kapasiteli bataryalar, ultra kompakt tasarım ve sanal gerçeklik için uyumlu çözünürlük sunan ekranlara sahip olacak.
    Sony, son dönemde akıllı telefon pazarında bir türlü istediği satış rakamlarına ulaşmayı başaramadı. Fakat Android platformu altında kararlılıkla ilerlemeye devam eden Japonya merkezli üretici, yeni Xperia Z5 serisi ile bu şeker şeytanın bacağını kurmayı amaçlıyor.

İşlem Yapılıyor
X