İOS Günün Mac OS Apple uygulaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Günün Mac OS Apple uygulaması

    Mac için iMovie

    Büyük prodüksiyon gerektirmeyen
    büyük prodüksiyon.


    Mac için iMovie ile videolarınızdan hiç olmadığı kadar keyif alacaksınız. iMovie ile kliplerinize daha kolay göz atabilir, önemli anlarınızı anında paylaşabilir, hatta muhteşem HD filmler ve Hollywood tarzı fragmanlar hazırlayabilirsiniz. Tüm aygıtlarınızda gala için hazır olduğunuzda, iMovie Theatre kırmızı halıyı önünüze serer.
    Mac için iMovie’yi indirin
    Göz Atın

    Ev yapımı videoların evi.

    Bir iPhone veya iPad’iniz ya da bir video kameranız veya dijital kameranız varsa, muhtemelen çok sayıda muhteşem videonuz da vardır. Videonuzla bir şey yapmak istediğinizde, iMovie ile doğrudan işe koyulabilirsiniz. Tüm klipleriniz, kolayca göz atabileceğiniz, keyifle izleyebileceğiniz tek bir yerde toplanır; bir sonraki muhteşem filminiz veya fragmanınızın temelini oluşturmak için hazır bir şekilde sizi bekler.

    Filmler karanlıkta seyretmek içindir.
    OS X Yosemite için güncellenen iMovie, yenilenen kontrolleriyle videonuzu gösterebileceğiniz yepyeni bir görünüme sahiptir; böylece her zaman evdeki en iyi koltuk sizin olur. Basit gezinme özellikleri de video arşivinize göz atmanızı kolaylaştırır. iMovie, 64 bit teknolojisi üzerine kurulduğu için, arka planda içeri aktarma gibi özellikleriyle işe her zamankinden daha hızlı başlamanızı sağlar.



İşlem Yapılıyor
X