İFA 2015 Huawei Mate S akıllı telefon Force Touch özelliği ile resmi olarak duyuruldu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İFA 2015 Huawei Mate S akıllı telefon Force Touch özelliği ile resmi olarak duyuruldu

    Huawei, metal kasa ve başarılı tasarım ile gelen yeni akıllısını IFA 2015’de resmi olarak duyurdu.

    Bir süredir teknoloji dünyasında gündemi meşgul eden akıllı telefon modellerinden bir tanesi Huawei’nin yeni akıllı telefon modeli Mate S olurken, bu cihaz sonunda bugün Çin kökenli firmanın Almanya, Berlin’de gerçekleştirilecek olan IFA 2015’de düzenlediği etkinlikle gün yüzüne çıkardı.

    Oldukça ilgi çekici, başarılı tasarıma sahip olan yeni akıllı telefon özellikle ekran/gövde oranı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sene 5.2 Huawei P8 ve Honor 7’yi sunan, ayrıca 6″ ekrana sahip P8max modeli ile karşımıza gelen firmanın bu yeni akıllı telefonu ise 5.5″ büyüklüğünde ekran ile geliyor.
    2.5D kavisli cam tasarıma sahip olan yeni Huawei Mate S akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 1920×1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Ayrıca uzun süredir gelen iddialar da doğru çıkarken, Apple’ın akıllı saati Apple Watch’da da yer alan Force Touch teknolojisi, bu akıllı telefonda kullanılmakta.
    Bu yeni cihaz firma tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Kirin 935 yonga setini kullanmakta.
    Huawei Mate S’de 3GB sistem belleğine yer verilmiş ve akıllı telefonun arkasında OiS desteği bulunan 13MP kamera bulunurken, Selfie çekimler için ön kamerası da 8MP olarak geliyor. Ayrıca akıllı telefonun arka yüzünde kameranın altında parmak izi tarayıcısına yer verilmiş.
    Yeni akıllı telefon 15 Eylül tarihinde Çin, Fransa, Almanya, İsrail, Japonya, İspanya, Güney Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil olmak üzere 30’dan fazla ülkede satışa sunulacak. Avrupa’da Vmall.eu üzerinden ön siparişe sunulacak olan cihazın 32GB versiyonu 649€ ve 64GB versiyonu da 699€ fiyat etiketine sahip olacak.

İşlem Yapılıyor
X