İOS Android Telefonlarda Düşük Bağlantı Hızı Olunca Ne Yapılmalı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Telefonlarda Düşük Bağlantı Hızı Olunca Ne Yapılmalı

    Android Telefonlarda Düşük Bağlantı Hızı Olunca Ne Yapılmalı

    Teknolojinin ilerlemesi sonucunda cep telefonları yenilendikçe sar değerleri de aynı orantıda düşüyor.

    Bu kullanıcısından çok iyi haber ama cihazın çekim kalitesi sonucun da hiçte o kadar güzel bir durum olarak karşımıza çıkmıyor. Örnek vermek gerekirse sar değerini düşürülen ürün çok daha az radyasyon yayar ve sağlık açısından da sar değeri fazla olana nazaran daha avantajlı durumda. Bu rakamımlar düştüğünde ise telefonunu çekim kuvveti de azakiyır.
    Google firmasının ceplerinde tümünde aynı menü altında yer alan bant genişliğinde ayarları bulunuyor. Yaklaşık olarak 2G ve 3G bantları ile şebeke bağlanması gerçekleşirse çok daha iyi çekim kalitesi oluşuyor. Operatörlere baktığımız da hizmet alanları dışındki konumlarda cihazlara gelen sinyal seviyesi oldukça düşük. Eğer cihazınızı düşük çekimdeyse aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
    1. Öncelikle telefonunuzun Ayarlar bölümünden İnternet Paylaşımı ve Ağlar butonuna tıklıyoruz.
    2. Karşımıza çıkan bölüm üzerinde Mobil Şebekeler ile yola devam ediyoruz.
    3. Mobil şebekeler bölümüne giriş yaptığımız da ise karşımıza çıkan Ağ modu butonu altındaki en az 3 ya da en fazla 4 bölümden oluşan seçeneklerin bulunduğu yapı çıkacak.
    Karşınıza çıkan bölüm üzerinden sadece GSM seçerseniz 2G’yi seçmiş olacaksınız. Bu seçim oldukça yerinde bir karar olacak ve 2G hizmeti operatörlerinin en kuytu köşelere bile ulaştırdığı hizmetlerden bir tanesidir. Bu nedenli çekim sürecinde sıkıntı yalanmayacaktır.

İşlem Yapılıyor
X