iOS 9 Çıkış Tarihi Açıklandı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 9 Çıkış Tarihi Açıklandı!

    Apple, iPhone 6s etkinliğinde iOS 9 Final sürümünü yayınlayacağı tarihi açıkladı. İşte iOS 9 çıkış tarihi ve güncellemeyi alacak iPhone ve iPad modelleri!


    Apple, geçtiğimiz WWDC etkinliğinde geliştiriciler için iOS 9güncellemesini duyurmuştu. Geliştiriciler için iOS 9 beta sürümlerini yayınlayan Apple, daha sonra radikal bir karar alarak iOS 9’u halka açık beta sürümlerini de yayınlamıştı. Son beta sürümleri ile stabil hale gelen iOS 9 için bugün düzenlenen iPhone 6s etkinliğinde çıkış tarihi açıklandı.
    iOS 9 çıkış tarihi olarak 16 Eylül işaret ediliyor. iPhone 6s etkinliğinden sonra son beta sürümü olan iOS 9 GM, geliştiricilere dağıtılmaya başlandı. Apple, teknoloji dünyası tarafından takdir edilen güncelleme politikasını iOS 9 ile devam ettirecek ve 2011 yılında satışa sunduğu iPhone 4smodeline bile iOS 9 güncellemesini sunacak.
    İşte iOS 9 alacak iPhone ve iPad modelleri

    iOS 9 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6,iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPadmini, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch 5 alacak. iOS 9 güncellemesi aynı gün belirtilen tüm cihazlara gelecek.

    iOS 9 nasıl yüklenir?

    iOS 9 yayınlandığı zaman; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iPhone ve iPad cihazlarınızı güncelleyebilirsiniz. iTunes üzerinden güncellemek için ise iPhone ve iPad’inizi PC’ye bağlamanız ve güncellemeleri denetle demeniz yeterli olacaktır.
    iOS 9 güncellemesi performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanında yeni özellikler de sunuyor. iOS 9 ile gelen tüm yenilikleri detaylı bir şekilde önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.
İşlem Yapılıyor
X