İOS Android İçin En İyi 10 Ofis Programı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android İçin En İyi 10 Ofis Programı


    Android artık cep telefonlarımızın vazgeçilmez bir parçası. Geliştirilen uygulamalar ile ofis işlerinizi Android’de yapmanız çok kolaylaşıyor ve cep telefonunuz yanınızdayken işlerinizi yürütebiliyorsunuz. Şimdi sizler için incelediğimiz programlara bakalım.
    1. Documents To Go
    MS Word, Excel ve Powerpoint dosyalarını açar ve doc, docx, xls, xlsx, ppt ve pptx formatları destekler. Dosya oluşturma ve düzenleme için tam sürümü gerekmektedir. Fakat görüntüleme işlerinizi yapabilirsiniz.


    2. Google Drive
    Google dosyalarınızı yönetmek için kullanabileceğiniz bir uygulama. Dosyalarınızı oluşturabilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. 5 gb ‘lık ücretsiz depolama alanı da cabası!

    3. Kingsoft Office (İngilizce)
    Microsoft Office dosyalarınızı görüntüleyebilir ,oluşturabilir ve txt, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx dosya formatlarını destekler.

    4. Adobe Reader
    En iyi pdf okuyucusu olarak tanımlayabiliriz. PDF dosyalarınızı görüntüleyebilirsiniz. Çoklu dokunmayla zoom yapma özelliğini destekler.

    5. Android İçin Takvim Programı Jorte
    Google takvim ile entegre çalışan, tatil günlerini de görebileceğiniz ve haftalık, aylık planlar yapabileceğiniz bir android uygulaması. Alternatif olarak Calender Pad programını da kullanabilirsiniz. Bu programla da günlük, haftalık ve aylık planlamalar yapabilirsiniz.

    6. Android İçin Alarm Programları Alarmdroid ve Stopwatch&Timer Alarmdroid
    Uygulama ile alarm kurabilir ve alarm çaldığında hava durumu okutabilir, müzik ya da radyo çalabilirsiniz. Stopwatch&Timer ise küçük boyutuna rağmen şık tasarlanmış bir alarm uygulaması.

    7. ColorNote Notepad Notes
    ColorNote Notepad Notes ise iyi tasarlanmış bir hatırlatıcı. Şifreleme, arama ve yedekleme fonksiyonları ile, renkli metin ve kontrol listesi şeklinde uygulama alan kullanışlı bir uygulama.

    8. Merriam-Webster Dictionary Android için güzel bir sözlük.

    Konuşma ile de çalışmaktadır. Ofline olarak örnek cümlelere, eş ve zıt anlamlı kelimelere ulaşabilirsiniz. Tek dezavantajı reklam içeriyor olması.
    9. Android İçin Wikipedia Uygulaması
    Wikipedia ansiklopedi sitesi için geliştirilmiş bir uygulama. Wikipedia sayfalarını düzgün formatlanmış bir şekilde okuyabilirsiniz.

    10. Android İçin Hesap Makinesi Uygulaması RealCalc
    Tam özellikli ve birim dönüşümleri yapabileceğiniz bir bilimsel hesap makinesi uygulamasıdır. Faydalı özellikleri sonuç geçmişinin olması ve basamakları gruplaması



    @mehmetkarahanlı@
İşlem Yapılıyor
X