Galaxy S7 Hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy S7 Hakkında önemli detaylar

    Samsung’un önümüzdeki yıl çıkaracağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7 için yeni söylentiler ortaya çıktı. İşte Galaxy S7 kamerasından detaylar!


    Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S7 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Samsung’un Galaxy S7 modelinde kullanacağı kamera sensörü belli oldu. Samsung daha önceki amiral gemilerinde 16 Megapiksel çözünürlükte 65nm 1.12 mikronluk sensörünü kullanmaktaydı.
    Yeni geliştirilen 20 Megapiksel çözünürlüğündeki sensör 28nm ve 1 mikron seviyesinde oldukça başarılı bir iş çıkaran Samsung, yeni20 Megapiksel sensörü sayesindedaha ince telefonların önünü açarken daha düşük güç tüketimi sağlıyor.
    Ayrıca yeni sensörde kullanılan teknoloji ile standart RGB (kırmızı, yeşil ve mavi) diziliminden farklı olarak RWB yani kırmızı, beyaz ve mavi renk dizilimikullanılıyor. Böylece daha iyi renk doğruluğu ve ışık hassasiyetisunuyor. Özetlemek gerekirse daha ince, yüksek çözünürlükle ve ışık hassasiyeti yüksek telefonlar kullanıcıları bekliyor.


    Son düzenleme mehmet karalılar; 29-01-2016, 23:20.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Güney Koreli üretici Samsung, yeni amiral gemi modeli Galaxy S7 için hazırlıklara başladı. Yeni iddialara göre Galaxy S7 çift kameraya ve daha büyük ekrana sahip olacak.


    Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Ağustos ayında yeni akıllı telefonu Galaxy Note 5'i görücüye çıkartmıştı. Ardında gündem Apple iPhone 6s ile dolarken Samsung, Galaxy S7 ile yeniden gündeme gelmeye başladı.
    Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S7, Güney Koreli kaynaklara göre Ocak ayında üretime geçecek ve Mart ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde karşımıza çıkacak.
    Galaxy S7 İki Farklı Ekran Boyutu ve İki Kamera ile Gelecek!

    Geçtiğimiz günlerde de ortaya atılan Galaxy S7 modeli için iki farklı ekran boyutu yeniden gündemde. 5.2 inç ve 5.8 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile karşımıza çıkacak akıllı telefon ayrıca Snapdragon 820 ve Exynos olmak üzere iki farklı işlemci kullanacak.
    Ayrıca ortaya atılan yeni bir iddia da ise Galaxy S7 modelinin HTC One M8ve Huawei Honor 6 Plus modelinde olduğu gibi çift kamera ile karşımıza çıkacağından bahsediliyor.
    Ortaya atılan bu iddiayla beraber Samsung, çift kameranın avantajlarını ve dezavantajlarını araştırdığı da söyleniyor. Yani henüz çift kamera ile ilgili bir karar verilmiş değil. Bakalım Samsung karşımıza çift kamera ile mi çıkacak tek kamera ile ilerleyen günlerde göreceğiz.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Samsung'un üç farklı yonga setine sahip Galaxy S7 modeli ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Peki, en hızlı işlemcili Galaxy S7 hangi ülkelere sunulacak?
      Mongoose işlemci çekirdeklerini daha iyi performans sağlayabilmek içinExynos 8890 yonga sistemleriyle birlikte Galaxy S7’lerde kullanmayı planlayan Samsung, son söylentilere göre önümüzdeki sene getirmeyi planladığı amiral gemisi S7’leri üç farklı şekilde piyasaya sunabilir.


      Üç Galaxy S7, üç farklı işlemci

      Hatırlarsak Samsung Exynos 7422 yonga setlerini Galaxy Note 5’lerin çıkışı ile yapacak ve sunacaktı. Planlar bu şekilde gerçekleşmeyince 7422’nin sırası Hindistan’da çıkması için Galaxy S7’ye gelmiş. Aynı zamanda Exynos 8890 (Exynos M1) ile geliştirilmiş sürüm S7’ler Kore, Japonya ve Avrupa’da ve üçüncü S7’ler iseSnapdragon 820 yonga sistemi kullanarak Amerika veÇin’de piyasaya çıkabilir.
      Samsung Exynos M1 Mongoose 2.3 GHz işlemcilerin tek çekirdekteki Benchmark sonuçlarının 2294 puanla neredeyse Apple A9’a (2487) yakın olduğunu da hatırlatalım.
      :


      Eğer bu bilgiler doğru çıkarsa Samsung, ilk defa bir amiral gemisi akıllı telefonunu üç farklı seçenekle kullanıcılarına sunmuş olacak. Galaxy S7’lerin yapımının bitmesine daha çok zaman olduğunu düşünürsek, çıkış tarihine kadar birçok özellik değişebilir.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Samsung'un materyal değiştirme kararı, piyasadan aldığı olumlu tepkiler teknoloji devinin yüzünü güldürmüştü. Peki, Samsung'un aklındaki Galaxy S7 nasıl görünecek?




        Sürekli olarak telefonlarında kullandığı materyal ile eleştirilen Samsung, bildiğiniz üzere bu kararından dönmüş ve kullanıcılarının yüzünü güldürmüştü. Kullanıcılarından aldığı olumlu tepkiler de, 2015 yılında mali olarak zor günler yaşayan Samsung'u rahatlatmıştı. Durum böyle olunca Samsung'un yakaladığı bu "beğenilme ivmesi"ni nasıl koruyacağı ve gelecek olan Galaxy S7'de nasıl bir tasarım çizgisine sadık kalacağı merak konusu. Bu merakımız yavaş yavaş gelen haberlerle bir nebze giderilmeye başlandı.

        Gelen haberler, Samsung'un Galaxy S7 tasarımında, Galaxy S6'nın çizgisinden çıkmayacağı yönünde. Fakat firmanın cihaz maliyetinidüşürmek istediği de yine gelen haberler arasında. Bunun için deSamsung'un tasarıma sadık kalıp, cihazın içerisinde birkaç değişikliğe gitmesi bekleniyor.
        Samsung Galaxy S7'nin ne zaman tanıtılacağı ise şu anlık bilinmese de şirketin rutin takviminden daha erken bir zamanda tanıtılmayacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Hatta bazı kaynaklar Samsung Galaxy S7'nin, DünyaMobil Kongresi 2016'da tanıtılacağını belirtiyor.




        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Samsung'un 2016 yılında çıkması beklenilen yeni amiral gemi modeli Galaxy S7 için yeni sızıntılar ortaya çıktı. İşte Galaxy S7'de kullanılacak olan soğutma çözümü!


          Samsung'un 2016 yılında satışa sunacağı amiral gemi modeli Galaxy S7hakkında her geçen gün yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.
          Samsung Galaxy S7'nin Exynos ve Snapdragon işlemciye sahip iki farklı versiyonla gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl büyük bir heyecanla beklenenSnapdragon 810, yaşadığı ısınma problemleri nedeniylehayal kırıklığıolmuştu. Diğer üreticilerin yaşadığı problem ile karşılaşmak istemeyenSamsung önlem almaya başlamış.
          Samsung Galaxy S7'de Isı Borusu!

          Samsung'a yakınlığı ile bilinen kaynaklar son raporlarda Galaxy S7'nin ısı borusuna sahip olacağını belirtiyorlar. Qualcomm'un yeni nesil Snapdragon 820 işlemcisini kullanacak olan Galaxy S7'de ısınma problemi yaşamak istemeyen Samsung, bu sayede Exynos versiyonlarında da işlemciyi daha düşük sıcaklıklarda çalıştırmayı hedefliyor.

          Daha önce ilk defa Sony Xperia serisinde kullanılan ısı borusu başarılı olmuştu. İşlemci ısısı bu boru ile gövdeye dağıtılıyor ve işlemci sıcaklığı düşüyor. Samsung'un farklı şekillerde ısı borularını test ettiğini söyleyen kaynaklar, tasarımı bozmayacak en uygun çözümünkullanılacağını belirtiyorlar.


          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #6
            Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

            Dört farklı versiyona sahip olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy S7 aslında bir ürün ailesinin adını temsil edecek. Dört farklı versiyonun özellikleri ayrı ayrı açıklanmadı ancak Galaxy S7 denildiği zaman bu özellikler akıllara gelecek.

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #7
              Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

              Beklenen Galaxy S7 özellikleri arasında ilk detay kasada kullanılacak olan materyal. 7000 serisi alüminyumu 2015 yılı içerisinde kullanan Samsung bu sefer magnezyum alaşımlı bir gövdeyi tercih edecek. Magnezyum, alüminyuma göre daha hafif ve daha dayanıklı. Sektörde bir ilk olarak magnezyum kasanın Galaxy S7’de karşımıza çıkması bekleniyor.

              Yorum

              • mehmet karalýlar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #8
                Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

                TouchWiz konusunda radikal değişiklikler beklenmiyor. Ancak ikonların yerleşimi ve kısayollarda çeşitli revizeler yapılacak. Daha minimal çizgilerin dikkat çekmesi bekleniyor. Renk tonlarında da çeşitli değişiklikler yapılmış. TouchWiz hakkında en büyük beklenti performans tarafında. Yeni arayüzün daha performanslı çalışması ve zaman içerisinde yavaşlamaması bekleniyor.

                Yorum

                • mehmet karalýlar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #9
                  Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

                  Mobil cihazlar uzun zamandır 4K video çekebiliyor. Ancak 4K video düzenleme konusunda cihaz içerisinde gelen yazılımlar yetersiz kalıyor. Galaxy S7’nin yüksek donanım seviyesi sayesinde 4K videoları kolayca düzenleyip paylaşabilecek bir yazılımla gelmesi bekleniyor.

                  Yorum

                  • mehmet karalýlar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #10
                    Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

                    Apple tarafında yeni nesil Macbook bilgisayarlarda, Apple Watch akıllı saatte, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta 3D Touch (Force Touch) teknolojisini gördük. Şimdi bir benzerinin Samsung tarafına da gelmesi bekleniyor. Basınca duyarlı dokunmatik ekran özelliği Galaxy S7’nin beklenen özellikleri arasında.

                    Yorum

                    • mehmet karalýlar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #11
                      Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

                      Suya, toza ve darbeye karşı dayanıklılık konuları Samsung için yabancı değil. Active serisi cihazlarında ve bazı standart modellerinde bu özelliklere yer veren Samsung’un Galaxy S7 modelinde de suya dayanıklılık sunması bekleniyor. Su altında kullanıma yetenek kadar olmasa da en azından “su sıçrama” dayanıklılığı gibi bir iyileştirme olacağı düşünülüyor.

                      Yorum

                      • mehmet karalýlar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #12
                        Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

                        Galaxy S6 modelinin ses kalitesi bazı kullanıcılar tarafından yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Benzer bir durumun Galaxy S7’de yaşanmayacağı tahmin ediliyor. Diğer yandan HTC bu yıl One A9 modelinde ses kalitesi ile ilgili önemli bir adım attı. Benzer iyileştirmelerin Galaxy S7 modelinde de gelmesi bekleniyor

                        Yorum

                        • mehmet karalýlar
                          Senior Member
                          • 02-06-2009
                          • 11564

                          #13
                          Galaxy S7 hangi özelliklere sahip olacak?

                          Beklenen Galaxy S7 özellikleri arasında listemizin son sırasında USB C portu bulunuyor. Android 6.0 Marshmallow sürümüyle birlikte varsayılan olarak desteklenen bir port haline gelen USB C, Android dünyasının yeni standardı olacak. Galaxy S7’nin de bu standarda uyması bekleniyor.

                          Yorum

                          • mehmet karalýlar
                            Senior Member
                            • 02-06-2009
                            • 11564

                            #14
                            Samsung’un yeni Android amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7’lerin tanıtılmasına ve üç haftadan az bir zaman kala bu iki telefona ait bilgileri gelmeye devam ediyor.

                            Akıllı telefon pazarının lideri Güney Koreli üretici Samsung‘un yeni akıllı telefonları heyecanla bekleniyor. Samsung’un 21 Şubat tarihinde yapılacağı açıklanan tanıtımı için ilk teaser videosunu yayınlanmasının ardından bugün Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini tasarımlarına dair önemli ipuçları veren yeni bir görsel daha internete sızdırıldı.
                            Geçtiğimiz günlerde Evan Blass’ın twitter üzerinde paylaştığı ilk Galaxy S7 basın görsellerinisizlerle paylaşmıştık. Bu yazımıza yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Evan Blass bugün yine twitter üzerinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in arka taraflarını gözler önüne seren yeni bir görsel daha paylaştı.

                            Son günlerde Samsung her ne kadar Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini geliştirirken kullanıcılardan gelen tepki ve eleştirileri dikkate aldığını belirtse de sızan görsellerin ardından yeni akıllı telefonların tasarımları hakkında yeni bir tartışma internet ve sosyal medya üzerinde alevleniyor. Bazı kullanıcılar Samsung’un yeni amiral gemi akıllı telefonlarında bir önceki modellerinin tasarımını kullanması nedeni ile sert eleştiriler yöneltiyor.
                            Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge, Qualcomm’un Snapdragon 820 ve Samsung tarafından üretilen Exynos 8890 octa-core yonga setlerine sahip iki farklı varyant altında bir üretilecek. Microsd kart desteği, daha güçlü 3.000 mAh ve 3.600 mAh batarya ve 12MP BRITCELL kameraya sahip olacak Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonlar, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yüklü olarak 21 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde “TheNextGalaxy” sloganı ile resmi iolsrak duyurulacak ve Mart ayının başlarında itibaren satışa sunulacak.

                            Yorum

                            • mehmet karalýlar
                              Senior Member
                              • 02-06-2009
                              • 11564

                              #15
                              Samsung’un geçtiğimiz sene sunduğu kavisli ekranlı amiral gemisi Galaxy S6 edge, 2015’in en iyi akıllısı oldu…

                              Akıllı telefon pazarında Samsung, geçtiğimiz seneyi lider olarak kapatırken, satış rakamları açısından da en yakın rakibi Apple’ın bir hayli ilerisinde olduğunu söyleyebiliriz.

                              Firma 2015’de bir çok yeni model sunmuştu ve bunlar arasında firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S6 başı çekse de bu cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S6 edge de büyük beğeni topladı. Ayrıca yine geçtiğimiz sene Galaxy S6 edge’nin daha büyük versiyonu da Galaxy S6 edge+ adı ile gelmişti.
                              Geçtiğimiz gün Samsung, Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da düzenlediği Unpacked etkinliği ile yeni nesil amiral gemisi modeli Galaxy S7’yi ve bu cihazın daha büyük ve iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S7 Edge’yi resmi olarak duyurdu.
                              Mobil Dünya Kongresi, İspanya Barcelona’da devam etmekte ve bu etkinlikte ayrıca geçtiğimiz seneye dair en iyiler için ödüller de gelirken, Samsung’dan gelen bir basın duyurusuna göre MWC 2016’da “2015’in en iyi akıllı telefonu” olarak değerlendirilen model Galaxy S6 edge oldu.
                              Samsung Galaxy S6 edge akıllı telefon, 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel çözünürlüğünde kavisli dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB / 63GB / 128GB dahili veri kapasitesi, 16MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, parmak izi tarayıcısı, metal kasa tasarımı gibi özelliklerle sunulmuştu.
                              Ayrıca bunların yanı sıra Samsung’un Galaxy Gear S2 akıllı saatine de ödül geldi…

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X