Galaxy S7 Hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #16
    Galaxy S7 Edge'de Kıvrım Sorun Oldu!

    Samsung Galaxy S7 Edge resmen kullanıma başlanırken bu konuda ilk sorunlar da paylaşılmaya başlandı.

    Galaxy S7 Edge’nin kıvrımlı bir yapıya sahip olması kenarlarının ince olmasına neden olurken sürekli elde tutulan telefonun istenmeyen dokunuşlara neden olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili pek çok kullanıcı bu durumdan şikayet ederken durumun farkına Varan Samsung her ne kadar yeni bir güncelleme sunsa da bu konuda herhangi bir çözüm bulunabilmiş değil.
    Cihazın yan taraflarında bulunan dokunmatik ekranlarda kişilerin telefonunu tutarken bile ekranda işlem yapılması ve yanlış tuşlara basılması telefon kullanımını daha da zorlaştırırken kıvrımlı ekran sanıldığı kadar işlevsel olmadığında kanıtlamış durumda.
    Samsung tarafından Galaxy S7 Edge tanıtımlarında her ne kadar tasarımın mükemmel olduğu üzerinde durulsa da kullanımı konusunda Galaxy S7 Edge sınıfta Kaldı.
    Türkiye'de 18 Mart itibariyle satışa çıkan Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge modelleri kıvrımlı ve kavisli yapısıyla Samsung'un başına oldukça ağrıtacağa benziyor. Telefon kullanımında özellikli kamera açıp kapatırken ya da kamera açıkken fotoğraf çekmeye çalışan kişiler sürekli yan tarafta bulunan alanlara dokunmak zorunda kalıyor ve bu da telefonda çeşitli ekranların açılmasına yol açıyor ve işlemlerin yapılmasına imkan sağlamıyor.
    Konu ile ilgili Samsung tarafından yapılan iyileştirmeler sonrasında telefonlara yeni bir güncelleme sunulurken ekranlar ile ilgili olduğu belirtilen güncellemeler sonrasında yaşanan sorun giderilmiş değil.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #17
      Samsung Galaxy S7 Dünyanın En İyisi Seçildi!

      Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Samsung Galaxy S7, yapılan incelemeler ile birlikte daha da değerleniyor.

      Samsung Galaxy S7 için yapılan değerlendirmelerde telefon Samsung'un bugüne kadar yaptığı en iyi telefon olarak ifade edilirken bu konuda yeni bir gelişme daha yaşandı. Consumer Reports, adlı Amerika'nın aylık dergisi tarafından yapılan değerlendirmede Samsung Galaxy S7 için övgü dolu sözler söylendi.
      Samsung tarafından bugüne kadar yapılan en iyi telefon olmasının yanında şu anda dünyada kullanılan akıllı telefonların en iyisi olarak ifade edilen Samsung Galaxy S7 bu değerlendirme ile birlikte ününe ün katmayı başardı.
      Samsung Galaxy S7 ile yapılan incelemelerde cihazın yüksek performans sunmasının yanı sıra görüntü açısından da son derece kaliteli bir deneyim sunması kullanıcıları ve uzmanları etkiliyor.
      Samsung tarafından piyasaya sunulmasının ardından özellikle Apple’ın son sürümü iPhone 6S ile karşılaştırmaları yapılan telefon dünyanın en iyisi olarak ifade edilirken Samsung'un da Apple’a karşı üstünlük kurduğunu gösteriyor.
      İki firma arasında yaşanan tatlı rekabette Apple son olarak iPhone SE modelini dağıtarak satışa sundu. Fakat gerek özellik gerek tasarım noktasında Apple’ın son ürünü Samsung'un son modeline göre oldukça geride kalmış durumda.
      Dünyanın En İyisi!
      Dünyanın en iyisi olarak lanse edilen Samsung Galaxy S7 Samsun için yeni bir dönemi başlatırken bundan sonra Samsung tarafından üretilecek telefon markaları için de markaya bir misyon yüklemiş durumda.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #18
        Galaxy S7'ye Radyo Özelliği Geldi

        İnternet kullanımının artmasıyla telefonlarda bulunan radyolara ilgi azalsa da kullanıcılar hala bu radyo kullanımını tercih edebiliyor.

        Samsung, Galaxy S7 için yayınladığı son güncellemesinde kullanıcılar için sürpriz bir özelliği kullanıma sundu. İnternet paketi olmayan ya da internet bağlantısı mümkün olmayan yerlerde müzik dinlemek isteyen kullanıcılar artık Samsung Galaxy S7 için sunulan radyo özelliği ile radyo dinleme imkânına sahip olacak. FM Radyo özelliğini güncelleme ile kullanıcılarına sunan Samsung bu konuda farklı bir karara imza atarken herhangi bir bağlantı gerekmeden radyo dinlemek artık mümkün olacak.
        Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda net bilgiler verilmezken özellikle güncellemenin hangi ülkelerde alınabileceği şu an için bilinmiyor. Türkiye'deki radyo sektöründe alınan vergiler nedeniyle Galaxy S7 kullanıcılarının radyo güncellemesini alamaması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Türkiye'deki mevcut sistemde her cihazdan yüzde 6 kadar bandrol payının ödenmesi gerekiyorken pek çok üretici Türkiye'ye yönelik yaptığı üretimlerde radyo özelliğini kapalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Bu nedenle de Samsung tarafından yapılan son güncellemenin Türkiye'de kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
        Samsung Galaxy S7 için kullanıma sunulan son güncellemede sadece radyo özelliği bulunmazken radyo özelliğinin yanı sıra kullanıcılara performans açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı ve sunulduğu belirtildi.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #19
          Galaxy Note 7’nin Özellikleri Belli Oldu!

          Galaxy Note 7'nin özellikleri ile ilgili detaylar da netleştirildi.


          Samsung tarafından piyasaya sunulacak Galaxy Note 7 modelinin özellikleri ile ilgili detaylar paylaşılmaya başlandı. Konuyla ilgili en önemli kaynaklardan birisi SamMobile tarafından Galaxy Note 7 ile ilgili detaylar paylaşılırken yapılan açıklamalarda Galaxy Note 7 ile ilgili pek çok önemli detay aktarıldı.

          Galaxy Note 7 Özellikleri Neler?

          Galaxy Note 7 için gündeme getirilen iddialarda Galaxy Note 7 modelinin 5.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı ve ekranın Super AMOLED desteği sunacağı belirtildi. Ekran için önemli diğer bir detay ise ekranın çift tarafının da kavisli olması. Bu bakımdan farklı bir özellik sunan ve farklı bir durumda bulunan Galaxy Note 7 yüksek donanımlara da sahip.

          Cihazda 8 çekirdeğe sahip Exynos işlemci tercih edilirken, 6 GB RAM ile Galaxy Note 7 desteklenmiş durumda. Kamerasında da yüksek özelliklerin yer aldığı Galaxy Note 7, 12 MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip.

          Galaxy Note 7 için gündeme getirilen haberlerde cihazın Ağustos ayı itibari ile satışa çıkacağı belirtilirken önümüzde günlerde cihazın tanıtımının yapılması bekleniyor. Galaxy Note 7 fiyatı ise 799 Euro.

          Cihazda yer alacak ek özellikler ise USB Type-C port giriş, iris tarayıcı, suya ve toza karşı IP 68 sertifikası ve Android N işletim sistemi.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #20
            Note 7’nin Ekonomik Alternatifi Stylus 2

            LG tarafından piyasaya sunulan önemli modellerden bir tanesi Stylus 2 olurken telefonda kalem deneyimi yaşamak isteyen kişiler için en iyi alternatif LG Stylus 2.


            Özellikle kalem işlemleriyle çok daha etkin bir hale getirilen modellerde en çok ön plana çıkan cihaz Samsung tarafından piyasaya sunulmuş durumda. Günler önce yeni telefon modelini piyasaya sunan Samsung, Galaxy Note 7 ile birlikte bu konudaki deneyimi ve başarıyı daha da arttırırken alternatif arayan kişiler için piyasada LG Stylus 2 ön plana çıkıyor.

            LG Stylus 2 Özellikleri Neler?

            5.7 inç ekranı bulunan telefon kalem kullanımını oldukça rahat bir şekilde sunuyor. Bu bakımdan tek elle kolay kavranabilen cihaz diğer elle yazı yazımında işleri kolaylaştırıyor.

            Pilin değiştirilebilir olması telefonun artı özelliklerinden bir tanesi olarak görülürken kişiler aynı zamanda Micro SD kart desteğine sahip. Tasarım açısından da oldukça farklı bir şekilde hazırlanan telefonda kalem yuvası oldukça kolay bir şekilde çıkarılıp takılabilir şekilde hazırlanmış. Üst kenarda yer alan kalem aynı zamanda normal kullanımlarda da engel teşkil etmiyor.

            Snapdragon 410 işlemcinin yer aldığı LG Stylus 2, bu işlemci ile biraz düşük tercih yapmış olsa da cihazın performansı oldukça iyi. 3000 mAh bataryası bulunan cihaz, pil ömrü konusunda da ortalama bir durumda. Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak gelen LG Stylus 2 bu açıdan iyileştirilmiş bir performans sunuyor ve pek çok orta segment modeli de bu özelliği ile geçmeyi başarıyor.

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #21
              Galaxy S7 Serisinde Hata Yok!

              Son dönemlerde Galaxy S7 serisindeki patlamalar ile ilgili çeşitli iddialar gündemde yer alırken bu konuda Samsung resmi bir açıklama yaptı. İşte yapılan açıklamalar.


              Samsung özellikle Galaxy S7 cihazlarında yaşanan patlamalar nedeniyle gündemde oldukça fazla yer bulmaya başlarken yapılan açıklamalar sonrasında bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Özellikle Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan patlamaların firma kaynaklı olduğu ve hatanın kabul edildiği belirtilirken Galaxy S7 içerisinde herhangi bir sorun bulunmadığı ve bugüne kadar herhangi bir hatanın olduğu da tespit edilmediği belirtildi.

              Haberler Kasıtlı Mı?

              Gündemde sürekli Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri ile ilgili farklı iddialar yer alırken tüm bu iddiaların firma tarafından yalanlanması ve patlamaların kabul edilmemesi farklı tartışmaların yaşanmasına yol açtı. Öyle ki firma tarafından yapılan açıklamalarda bugüne kadar herhangi bir şekilde patlama olaylarının yaşanmadığı net bir şekilde belirtilirken patlama olaylarının olduğunun sürekli gündemde yer alması kafaları karıştırdı.

              Kullanıcılar Samsung’a Güveniyor

              Kullanıcılarda güven konusunda hala ciddi bir etkisi bulunan Samsung'un böyle bir açıklama yapması kullanıcıları ikna etmiş gibi duruyor. Öyle ki Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan patlama olayları sonrasında bütün sorumluluğu kabul eden ve gerekli işlemleri yapan Samsung'un bir ihmalde bulunmayacağı ve bu bakımdan kullanıcıları hiçbir zaman tehlikeye atmayacağı düşünülüyor.

              Yapılan açıklamalar ile birlikte Galaxy S7 serisinde herhangi bir sorun yaşanmadığını net bir şekilde belirtilmesi şu an için tüm tartışmaları da sona erdirmiş gibi gösteriyor.

              Yorum

              İşlem Yapılıyor
              X