İOS Galaxy S5 için Android 5.1.1 Çıktı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Galaxy S5 için Android 5.1.1 Çıktı!

    Samsung, 2014 yılında satışa sunduğu Galaxy S5 modeli için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin dağıtımına başladı. İşte Galaxy S5 için Android 5.1.1 güncellemesi ile gelen yenilikler!


    Samsung, 2014 yılının Nisan ayında amiral gemisi unvanını taşıyan modeliGalaxy S5 ile karşımıza çıkmıştı. Diğer amiral gemisi Galaxy modellerindenfarklı bir tasarıma sahip olan Galaxy S5 için Samsung bugün Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin dağıtımına başladı. Her Android güncellemesi gibi bu güncelleme de bölgesel olarak sunuluyor.
    Galaxy S5 için Android 5.1.1 Lollipop neler getiriyor?

    Galaxy S5 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ile sistemde performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanında güvenlik açıkları da kapatılıyor. Bildiğiniz gibiAndroid platformunu esir alan Stagefright açığı için firmalar güvenlik güncellemesi yayınlamıştı. Samsung bu açığı Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ile kapatıyor. Galaxy S5 için yayınlanan güncelleme ile ayrıca Android for Work uygulamaları sisteme gömülü olarak geliyor. Ayrıca Ultra Power Saver modunda yaşanan sorunlar da bu güncelleme ile ortadan kaldırılıyor.

    Galaxy S5 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi şimdilik AT&Tversiyonuna sunuluyor. Önümüzdeki günlerde diğer ülkelerdeki Galaxy S5 modellerine Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin geleceği söyleniyor.
İşlem Yapılıyor
X