İOS Snapchat, Fotoğraflarınızı Kullanabilir!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Snapchat, Fotoğraflarınızı Kullanabilir!

    Snapchat yeni güncellemeyle birlikte gizlilik politikasını da güncelledi. Snapchat, yeni gizlilik politikası sayesinde fotoğraflarınızı kullanma yetkisine sahip!


    Son bir kaç ay içerisinde kullanıcı sayısını katlayan ve kullanıcıların güvenli fotoğraf ve video paylaşımı konseptiyle çalışan Snapchat, yaptığı filtreler ve video efektleriyle teknoloji gündeminde yer edinmişti. Ama son yaptığı güncelleme ile eleştiri oklarından kurtulamadı. Snapchat kullanıcıları uygulama üzerinden yazı veya 1 ile 10 saniye süren ve tek sefer görüntülenebilen video veya fotoğraf gönderebiliyorlar. Bu nedenleSnapchat kullanıcısına, paylaşım konusunda güven duygusu hissettiriyor.

    Ancak gelen son güncelleme birlikte değişen gizlilik politikası şirketin bu amacına ters düşer nitelikte. Snapchat artık kullanıcılarının paylaştığı tüm yazı, fotoğraf veya videolar üzerinden tam yetkiye sahip. İçeriklerinizi depolayabilir, değiştirebilir, TV veya radyo reklamlarında kullanabilir, şirket yararına kullanabilir, yeni yan ürünler için kullanabilir, tanıtım amaçlı kullanabilir veya herkese açık bir şekilde paylaşabilir.
    Bu yeni politikayla şirketin neler planlamaya çalıştığı konusunda henüz bir bilgi yok. Ama bu değişimin sebebinin bir süre önce Federal Ticaret Komisyonu tarafından "içeriklerinin bir kez görüntülendikten sonra yok olduğu" konusunda kullanıcıları yanıltmakla suçlanmış ve komisyon tarafından içeriklerin tekrar görüntülenebileceğini kanıtlanmış olması olabileceği düşünülüyor.
İşlem Yapılıyor
X