İOS Moto X Style ve Moto X (2. nesil) için Android 6.0 Marshmallow başladı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Moto X Style ve Moto X (2. nesil) için Android 6.0 Marshmallow başladı

    Moto X Style ve Moto X (2. nesil) için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı

    Motorola, akıllı telefon modelleri için Android güncelleme desteğini üst düzeyde sürdürmeye kararlı…


    Akıllı telefon pazarında Android modeller yükselişe sahip ve Google tarafından geliştirilen işletim sisteminin her sene yeni bir sürümü sunuluyor. Kısa bir süre ise Google cephesinden Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi gelirken, bu işletim sistemi diğer akıllı telefon üreticileri tarafından da daha önceki cihazlara sunulmak için çalışmalar devam ediyor.

    Android 6.0 Marshmallow, ilk olarak Nexus modellerine ve bazı Android One modellere güncelleme olarak gelirken, kısa süre önce LG G4 için de sunulmaya başlanmıştı. Şimdi de bir başka önemli üretici olarak Motorola, iki akıllısı için Marshmallow’u sunmaya başladı.
    Motorola’nın Marshmallow güncellemesine kavuşan modellerinden bir tanesi ise Moto X Style oldu. Bu cihaz geçtiğimiz Eylül ayında firma tarafından resmi olarak duyurulmuş ve uluslararası pazara sunulmuştu. Ayrıca firmanın 2. nesil Moto X akıllısı da güncelleme alan bir başka model olarak karşımıza geldi.
    Güncelleme alan Moto X Style cihazları sadece Hindistan ve Brezilya’da satılan modeller olurken, Moto X 2. nesil için ise güncelleme sadece Brezilya’da satılanlar için geldi.
    Motorola’nın Moto X Style ve Moto X 2.nesil için sunduğu Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin kısa sürede diğer ülkelerde de sunulması beklenirken, kısa süre önce Motorola’nın ayrıca Moto X Pure Edition (3. nesil) için de Marshmallow güncellemesinin önümüzdeki haftalarda sunacağına dair açıklama yaptığını belirtelim.

İşlem Yapılıyor
X