İOS Geekbench 3, benchmark uygulaması kısa süreliğine iOS platformunda ücretsiz

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Geekbench 3, benchmark uygulaması kısa süreliğine iOS platformunda ücretsiz

    Geekbench 3 benchmark uygulaması iPhone ve iPad cihazlar için ücretsiz oldu…

    Akıllı telefon pazarında yer alan cihazlar, farklı tasarımlarla gelirken, donanım yönünden de farklılık içeriyorlar. Cihazlar hakkında bazı bilgiler bazı üreticiler tarafından açık olarak sunulmazken, merak eden kullanıcılar benchmark uygulamaları üzerinden istedikleri bilgileri elde edebiliyor.

    Benchmark uygulamaları sadece cihazlar hakkında tüm bilgileri vermekle sınırlı kalmazken, ayrıca akıllı telefonların, grafik, işlemci ya da batarya ömrü olarak test ederek, karşılaştırmalı testlerde listede cihazın nerede yer aldığı gibi bilgileri de sunuyor.
    Ayrıca sizlere her gün akıllı telefonlar hakkında bilgiler verirken, bir çok kez henüz duyurulmamış yeni bir akıllı telefon hakkında da bilgiler benchmark veritabanları üzerinden gelebiliyor ve bu açıdan bakıldığında Geekbench de bunlardan bir tanesi olmakta.

    Geekbench uygulama olarak Google Play Store ya da Apple Store gibi uygulama mağazaları üzerinden indirilebiliyor. Normalde 0.99$ olarak iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından satın alınabilen uygulama kısa süreliğine iOS platformunda ücretsiz olarak sunuluyor.
    Eğer siz de bu uygulamayı ücretsiz olarak indirmek istiyorsanız, uygulama iTunes sayfasınaBURADAN ulaşabilirsiniz.

İşlem Yapılıyor
X