5K Video Kaydı Yapabilen Mükemmel iPhone 7 Konsepti

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    5K Video Kaydı Yapabilen Mükemmel iPhone 7 Konsepti


    Alman tasarımcı Handy Abovergleich’in hayalindeki iPhone 7, kimsenin hayır diyemeyeceği türden.
    iPhone 7’nin kulaklık jakı olmadan gelebileceği söyleniyor. Şirketin yeni iPhone’daki ses portunu kaldırması, cihazın tasarım olarak çok ince ve şık olmasını sağlayabilir. Bu durum, şimdiden bazı tasarımcıların hayallerinde şekil bulmaya başladı. Alman tasarımcıHandy Abovergleich, eğer kulaklık jakı olmazsa hayalindeki iPhone 7’nin nasıl olduğunu gösteren tasarımlarını paylaştı.


    Kulaklık girişinin olmadığı iPhone 7’nin önceki modellerine göre 2 mm daha ince olacağını düşünen tasarımcı, cihazın 5 mm incelikte gelebileceğini iddia ediyor. Tabii bu durum, iPhone kullanıcılarının müzik dinleyemeyeceği anlamına gelmiyor. Bu eksik portun telafi edilmesi cihazın kutusundan bir çift kablosuz AirPod Bluetooth kulaklık çıkabilir.



    Handy Abovergleich’in iPhone 7 tasarımında, cihazın alt kısmında Beats Audio System ses çıkışı bulunuyor. Cihaza 5K video kaydı yapabilen 15 MP çözünürlüğünde bir kamera uygun gören Alman tasarımcı, Home tuşunu mekanik olmayan 3D Touch’a dayalı bir versiyonla değiştirmiş. Ayrıca cihazın arka kısmındaki göz zevkimizi mundar eden anten şeridi de kaldırılmış.



    Eğer Apple yeni iPhone’unda kulaklık girişini kaldıracak olursa, en azından tasarım ve incelik olarak Handy Abovergleich’in tasarımının gerçekleşme ihtimalinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Yeni yılla birlikte iPhone 7 ile ilgili daha çok haberler gelmeye başlayacaktır.
İşlem Yapılıyor
X