Samsung Galaxy S6 and S6 edge+ için Aralık güvenlik güncellemesi geldi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung Galaxy S6 and S6 edge+ için Aralık güvenlik güncellemesi geldi

    Samsung’un üst seviye modelleri için aylık güncellemeler gelmeye devam ediyor…

    Android cephesinde güvenliğe yönelik olarak yapılan atılımdan sonra cihazlarında Android işletim sistemini kullanan bazı üreticiler her ay güvenlik güncellemesi sunma söz vermişlerdi ve bu üreticilerden bir tanesi de Samsung olmuştu.

    Güney Kore devi firma verdiği sözde durma çabasında ve gelen bilgilere göre de firmanın 2015’de sunduğu önemli akıllı telefonlardan Galaxy S6 edge amiral gemisi ve Galaxy S6 edge+ adındaki iki yanı kavisli ekrana sahip phablet modeli için Aralık ayı güncellemesi, ayın bitmesine sayılı günler kala yayınlandı.
    Güvenlik güncellemesi Samsung Galaxy S6 and S6 edge+ için ilk olarak Hindistan’da ve bazı İskandinav ülkelerinde sunulmaya başlandı. Güncelleme dosya büyüklüğü 100MB olup bu cihazlar için OTA üzerinden yüklenebiliyor.
    Hatırlanacağı üzere Samsung, diğer önemli modellerinden Galaxy S6 edge ve Galaxy Note5 için Aralık ayı güvenlik güncellemesini bir kaç hafta önce almıştı. Böylece firma 2015’in dört önemli üst seviye akıllısı için de Aralık ayı güvenlik güncellemesini sunmuş oldu.
    Bir yandan güncellemeleri sunan firma diğer taraftan da yeni modellerini sunuyor. Kısa süre önce firmanın yeni Galaxy A modelleri Galaxy A3, A5 ve A7 duyurulmuş ve son olarak da Galaxy A9 aileye katılmıştı. 2016 başında da firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S7’yi sunması bekleniyor.

İşlem Yapılıyor
X