CES 2016 ZTE Nubia Z11, üst düzey özellikleri ile 5 Ocak’ta duyurulacak

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2016 ZTE Nubia Z11, üst düzey özellikleri ile 5 Ocak’ta duyurulacak

    ZTE’nin yeni amiral gemisi CES 2016’da resmi olarak duyurulabilir…

    Ocak ayı başında CES 2016 adındaki büyük teknoloji etkinliği düzenlenecek. Her sene olduğu gibi bu sene de Amerika Birleşik Devletlerinin Las Vegas kentinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte firmalar yeni dönem için geliştirdikleri cihazları gün yüzüne çıkartacaklar.

    Özellikle yeni akıllı telefon modelleri büyük bir merakla teknoloji tutkunlarınca beklenirken, CES 2016’da sahne alacak firmalardan bir tanesi de Çin’in lider akıllı telefon üreticilerinden ZTE olacak ve firmanın yeni üst seviye bir Nubia modelini bu etkinlikte gün yüzüne çıkacak.
    Dün ZTE, resmi Weibo hesabı üzerinden bir teaser görsel paylaştı ve 5 Ocak tarihinde bir ZTE Nubia modelinin duyurulacağına vurgu yapıyor. Ancak henüz kesin olarka bu yeni modelin ne olduğuna dair bilgi ise firma üzerinden gelmiş değil.
    Büyük ihtimalle ZTE Nubia Z11’inbu etkinlikte duyurulabileceği kaydedilmekte. Firmanın yeni amiral gemisi olacak olan cihaz üst düzey donanım özellikleri ile gelecek.
    ZTE Nubia Z11 iddialara göre çerçevesiz ekran ve metal kasa tasarımı ile sunulacak. 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 810, dört çekrirdekli 64-bit Kyro işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci içeren yonga setinden güç alacak.
    4GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak olan akıllı telefon 20.7MP arka kamera ve 13MP Selfie kamerası içerecek.


İşlem Yapılıyor
X