CES 2016 Acer, Yeni Ürünlerini Tanıttı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2016 Acer, Yeni Ürünlerini Tanıttı!

    Acer, CES 16 etkinliğinde yeni ürünlerini sahneledi. Acer Liquid Jade Primo, Chromebook, Aspire V Nitro, Aspire Switch 12 S ve Iconia One 8 ürünlerinin detayları


    Acer, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2016 etkinliğinde yeni ürünlerini sergiledi. Chromebook, Aspire V Nitro, Aspire Switch 12 S, Iconia One 8 veR1/H7/XR Serisi monitör ile karşımıza çıkan Acer, büyük beğeni toplamayı başardı.
    Acer Liquid Jade Primo

    Windows 10 Mobile işletim sistemi ile gelen Acer Liquid Jade Primo modeli sunmuş olduğu teknik özellikler ile göz dolduruyor.
    Acer Liquid Jade Primo; 5.5 inç büyüklüğünde 1080P AMOLED ekrana,Snapdragon 808 yonga setine, 3 GB RAM'e, 21 Megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip.
    Continuum özelliği sayesinde Acer Liquid Jade Primo küçük bir dock yardımı ile Windows 10'a dönüşebiliyor.

    Aspire V Nitro Black Edition özellikleri

    15 inç ve 17 inç Aspire V Nitro Black Edition dizüstü bilgisayarlarda mevcut olan yeni Intel RealSense kamera, cihazdan 1,5 metreye kadar gelişmiş bir algılama alanı, daha hassas izleme, kumanda ve obje tanıma özellikleri sunuyor.
    Kamera aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarda Windows 10'a girmek için yeni biyometrik parola sistemi olan daha kolay bir Windows Hello deneyimi yaşatıyor. Normal2D kamera olarak kullanıldığında ise, 60 FPS HDçözünürlükte çalışabiliyor.
    Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlar sarmal bir oyun ve ortak çalışma deneyimi ile ciddi bir bilgi işlem gücü arayan kişiler için tasarlandı.
    Performans için 6. nesil Intel Core işlemcilerden güç alan Black Edition modelleri, NVIDIA GeForce GTX960M 4GB GDDR5 RAM'e kadar grafikleri ve genelde yalnızca kurumsal sunucularda mevut olan yıldırım hızındaNVMe PCIe SSD'leri destekliyor
    Acer TrueHarmony Plus ile Dolby Audio teknolojisi dört dahili hoparlörün oyun, film ve müzik oynatımı için güçlü surround sesler vermesine yardım ediyor.

    Acer Chromebook 11 özellikleri

    Acer Chromebook 11 parlama yapmayan Acer ComfyView teknolojisini içeren 11.6 inç büyüklüğünde ve 1366x768 çözünürlüğünde bir ekran ile geliyor. Acer Chromebook 11 kullandığı Intel Celeron dört çekirdekli işlemcilerle üst düzey günlük performans sunuyor.
    Hızlı yanıt verme ve hızlı önyükleme sürelerinin katkıları yanında,Chromebook 11, 2GB veya 4GB bellek ve 16GB veya 32GB eMMCdepolama alanına sahip. 9 saatlik pil ömrü sayesinde hareketli bir hayat tarzına sahip kullanıcılar tüm gün süren verimlilik ve eğlencenin keyfini çıkarabilirler.
    Acer Chromebook 11'deki hızlı çift bantlı 2x2 MIMO 802.11ac Wi-Fi ile kullanıcılar 802.11n'ye kıyasla üç kata kadar daha hızlı kablosuz bağlantı kurabiliyor. Chromebook 11 ayrıca, Bluetooth 4.0 veya USB 3.0, USB 2.0 veHDMI bağlantı noktaları aracılığıyla çevre birimlerine kolayca bağlanabiliyor.

    Acer R1/H7/XR Serisi monitör

    Acer R1 serisiözellikleri

    7 mm'nin altındaki ultra ince çerçevesiyle Acer R1 serisi monitör her alanda günlük bilgisayar kullanımı için ideal.
    Acer titreşim önleme ve mavi ışık filtresi teknolojileri ile 5 - 15 dereceayarlanabilir eğilme özelliğini bir araya getiren R1 serisi konforlu bir görüntüleme deneyimi sunarken gözleri de yormaz.
    Yeşil güven belgesine sahip EcoDisplay ve ENERGY STAR 6.0 sertifikalarının yanı sıra cıva kullanılmadan imal edilmiştir. Full HDçözünürlük ve IPS teknolojilerini içeren R1 serisi 21.5, 23, 23.8, 25 ve 27 inç ekran boyutlarıyla satışa sunulacak
    Acer H7 Serisiözellikleri

    Acer H7 serisi monitör dünyanın ilk USB Type-C destekleyen monitörü. Böylece kullanıcılar dizüstü bilgisayar veya akıllı telefonlarından veri ve görüntü içeriklerini rahatça aktarırken, aynı zamanda yalnızca tek kablo ile cihazlarınışarj edebilecek. ZeroFrame tasarımı, baklava biçim kesimli ve fırçalanmış metal standı ile Acer H7 serisi, 25 inç ve 27 inç seçenekleriyle sunuluyor.
    Bu cihazlar ayrıca WQHD ekran çözünürlüğe, Acer TrueHarmony ve DTSSound teknolojilerinin getirdiği üstün ses sistemine ve süper hızlı USBType-C ve HDMI 2.0 bağlantı noktalarına sahip.
    H7 serisi sRGB renk gamının yüzde 100'ünü destekleyerek tasarım profesyonellerinin ve görsellik tutkunlarının uygulamalar ve yazıcı çıktıları arasında doğru renk eşleşmesi için arzu ettikleri renk alanı üretimini sağlar.
    Acer XR342CK özellikleri

    Acer’ın yeni nesil XR serisi XR342CK monitörü, ultra geniş QHD(3440x1440) çözünürlük ve 34 inç 21:9 paneli, 1900R eğim derecesi ve sRGB gamının %100'üyle sarmal, kusursuz görselleri destekliyor.
    6 eksenli renk ayarı ve DTS Sound gibi diğer özellikleri görsel/işitsel etkiyi derinleştirirken, monitörün alt kenarındaki isteğe göre değiştirilebilen ortam ışığı istenen moda uygun aydınlatma efekti sağlıyor.
    XR serisi oyun ve video oynatımında yumuşak, yırtılma olmayan bir deneyim için çeşitli yenileme oranları sağlayan AMD FreeSyncteknolojisine sahip.

    Iconia One 8özellikleri

    Acer bugün aileler, çocuklar ve yeni kullanıcılar için 8 inç medya tableti Iconia One 8'i (B1-850) tanıttı.
    Iconia One 8 (B1-850) geniş görüntüleme açılarına sahip parlak ve canlı görüntüler sunarken, oyunlarda daha iyi bir dokunmatik performansı destekleyen 8 inç HD IPS 10 noktalı çoklu dokunmatik bir ekran barındırıyor.
    Android 5.1 Lollipop ile çalışan bu cihaz, 9 saatlik pil ömrüne, birMediaTek dört çekirdekli işlemciye, 5 Megapiksel arka kamera ve 2Megapiksel ön kameraya, 1GBDDR3L RAM'e, 16GB dahili depolama alanına ve 128GB Micro SD kartlara kadar destekleyen bir depolama genişletme yuvasına sahip.
    Iconia One 8 Acer tarafından tasarlanan günlük görevleri kolaylaştıran akıllı araçlara sahip:
    EZ WakeUp – Tek bir dokunuş ve çift tıklama ile tablet uyandırılır ve tercih edilen önceden seçilmiş bir uygulamayı yükler.
    EZ Snap – Üç parmakla yapılan basit bir sıkıştırma hareketiyle ekran görüntüsü almayı kolaylaştırır. Görüntüler kolayca düzenlenebilir ve paylaşılabilir.
    System Doctor – Sistem fonksiyonlarını optimize etmek için cihazın bellek, depolama ve uygulamalarını yönetir.

    Acer Aspire Switch 12 Sözellikleri

    Acer bugün, Aspire Switch serisi 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarlarının gelişmiş modeli olan Aspire Switch 12 S'i (SW7-272) tanıttı.
    Aspire Switch 12 S, 6. nesil Intel Core M işlemciye, 12.5 inçbüyüklüğünde 4K çözünürlüğünde Gorilla Glass 4 ile korunan IPS ekrana, USB 3.1 Type-C ve Thunderbolt 3 girişine ve Acer TrueHarmony ve DolbyAudio Premium özelliklerine sahip ön hoparlörlere sahip.

İşlem Yapılıyor
X