İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 12 Ocak 2016

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 12 Ocak 2016

    Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden birçok uygulamayı sizler için ele aldık.
    İçeriklerimiz arasında Microsoft Selfie, Dozzzer, Emoji Türkiye veDoktorderki uygulamaları yer alıyor. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın uygulamalarına hızlıca bir göz atalım.
    Microsoft Selfie

    Microsoft’un iPhone için geliştirmiş olduğu fotoğraf uygulaması Microsoft Selfie, net ve kaliteli Selfie fotoğrafları çekmenize yardımcı oluyor. Doğru ışık ve açıyı yakaladığı zaman fotoğraf çek uyarısı veren Microsoft Selfie, bünyesinde barındırdığı çeşitli filtreleri ile de çekmiş olduğunuz fotoğrafı kolayca rötuşlamanızı sağlıyor.

    Microsoft Selfie uygulamasını indirmek için tıklayın

    Dozzzer

    Müzik ile uyuyanlar için geliştirilen Dozzzer uygulaması, iPhone’nunuzdakimüzikleri zamanlayıcı kurarak oynatmanızı sağlıyor. Dozzzer ile müzik listesi oluşturup, müziğin ne zaman duracağını zamanlayıcı ile seçerek uykuya dalabilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz süre için müzik otomatik olarak kapanacaktır.

    Dozzzer uygulamasını indirmek için tıklayın

    Emoji Türkiye

    iOS 9.1 ve üzeri işletim sisteminde çalışan Emoji Türkiye klavye uygulaması ile Türk kültürüne has emojileri arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Göndermiş olduğunuz emojiler, emoji yerine aslında görsel olarak gönderiliyor. Arama bölümü sayesinde dilediğiniz görseli internetten klavye üzerinde arayabilir ve anında arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

    Emoji Türkiye uygulamasını indirmek için tıklayın

    Doktorderki

    Doktorderki uygulaması sayesinde ilgili uzman doktorunuzu kolaylıkla bulabilir, dakikalar içerisinde mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Anlık bildirimler ile mesajlarınız hemen iletilir, hızlı cevaplar alırsınız.
    Belli bir ücret karşılığı uzman doktorlar ile iletişime geçebildiğiniz Doktorderki uygulaması sayesinde sağlık sorunlarınızı anlatabilir ve hatta doktorlara sorununuzu anlatan fotoğraflar da gönderebilirsiniz.

    Doktorderki uygulamasını indirmek için tıklayın
İşlem Yapılıyor
X