iOS 9.3 JailBreak Yapıldı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 9.3 JailBreak Yapıldı

    PanGu ekibi iOS 9 için Jailbreak aracını yayınladı. iOS 9 ile iOS 9.0.2 sürümleri arasındaki iPhone ve iPad modellerini kapsayan Jailbreak aracının detayları haberimizde.


    Apple, güncellemeler ile Jailbreak işlemine imkan sağlayan güvenlik açıklarını kapatmaya çalışsa da, her dönem bir ekip açık bularak Jailbreak aracını yayınlamayı başarıyor. iOS 8 için yayınladığı Jailbreak aracı ile ismini duyduğumuz PanGu ekibi bugün iOS 9'un da üstesinden geldiklerini açıkladı.
    PanGu ekibi, iOS 9 ile iOS 9.0.2 sürümleri arasındaki iPhone ve iPad modellerini kapsayan Jailbreak aracını yayınladı. iOS 9 için Jailbreakaracı; iPod touch, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad, iPad Air, ve iPad Air 2 modellerinde çalışıyor.
    iOS 9 Jailbreak nasıl yapılır?

    iOS 9 .3 iOS cihazınızdanAyarlar>iCloud>iPhone’umu Bul bölümüne girin ve bu seçeneği pasif hale getirdin. Daha sonra Ayarlar>Parola bölümünden “Parolayı Kapat” seçeneğine tıklayın.

    iOS 9.3 Jailbreak Update


    Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra PanGu programını yönetici olarak açın ve iPhone veya iPad’inizi PC’ye bağlayın. PanGu programındaStart tuşuna basın ve bekleyin. İşlemler bittikten sonra iPhone veya iPad'iniz kapanıp açılacaktır. Bu işlemleri tamamladıktan sonra iOS cihazınızda Cydia uygulaması yer alacak. Cydia uygulamasına girin ve gerekli repoları güncellemesini bekleyin.





    Shortly after the first iOS 9.3 download [ beta ] was seeded



İşlem Yapılıyor
X