iOS 9.3 Public Beta 1 Çıktı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 9.3 Public Beta 1 Çıktı!

    Apple, iOS 9.3 Public Beta 1 güncellemesini yayınladı. iOS 9.3 Public Beta 1 ile gelen yenilikler ve güncellemenin nasıl yükleneceği yazımızdadır


    Apple, bugün halka açık sürüm olan iOS 9.3 Public Beta 1 ile karşımıza çıktı.
    iOS 9.3 ile birlikte cihazınızın saat ve konumuna göre, akşam olduğunda kullanım sırasında gözlerinizi rahatsız etmemesi için ekran renkleri değiştirilir. Sabah olduğunda tekrar eski haline döner.

    Notlar uygulamasında artık parmak izi veya şifre kilidi ile güvenlik sağlanıyor. Ayrıca tarih veya alfabetik sıralama yapılabiliyor.

    Haberler uygulaması, artık takip ettiğiniz konularda özelleştirilmiş haberleri karşınıza çıkarıyor.

    Daha kullanışlı hale gelen CarPlay ile, Apple Music'te bulunan en yeni ve özel albümleri dinleyebilirsiniz. Ayrıca harita üzerinde benzin istasyonu, otopark, restoran, kahve ve diğer alanları bulabilirsiniz.
    iOS 9.3 Public Beta 1 sürümü ilk bakışta Apple Watch odaklı gibi görünüyor. iOS 9.3 Public Beta 1 ile ilk defa aynı iPhone'a birden fazla Apple Watch'u tanımlayabilirsiniz.

    iOS 9.3 Public Beta 1 ile ayrıca eğitim odaklı çoklu hesap desteği geliyor. Bu özellik sayesinde bir uygulamayı birden fazla grup veya kişi kullanabiliyor.

    iOS 9.3 Public Beta 1 güncellemesini alan modeller


    iOS 9.3 Public Beta 1 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.
    iOS 9.3 Public Beta 1 nasıl yüklenir?

    Apple Beta Yazılım Programına Kayıt Olun

    iOS 9.3 Public Beta 1 yüklemek için ilk yapmanız gereken Apple'ın Beta Yazılım Programına kaydolmak. Bunun için beta.apple.com adresine girip, Apple kimliğiniz ile oturum açmanız yeterli.
    iOS Cihazınızı Kayıt Edin

    Apple Beta Yazılım Programına kaydolduktan sonra iOS sekmesinde yer alan enroll your iOS Device bağlantısına tıklayın ve açılan sayfadaki adımlara geçin.
    Cihazınıza Gerekli Profili Yükleyin

    Yedekleme ve yedeği arşivleme işleminizi bitirdikten sonra iOS cihazınızdan bu bağlantıyatıklayın ve gerekli profili iOS cihazınıza yükleyin. Bunun için bağlantıya tıkladıktan sonra ekranınızda karşınıza çıkacak adımları takip etmeniz yeterli.
İşlem Yapılıyor
X