İOS Haftanın Android Uygulamaları - 08 Şubat 2016

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın Android Uygulamaları - 08 Şubat 2016

    Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.
    İşte bu haftanın Android uygulamaları

    Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeni Android uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Android uygulamaları.
    Apple Music

    Geçtiğimiz Kasım ayında Android platformuna gelen Apple Music, nihayetülkemizde de kullanıma sunuldu. Spotify uygulamasının doğrudan rakibikonumunda olanApple Music, 30 MB büyüklüğünde.

    :: Apple Music uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    Instant- Quantified Self

    Haftanın ilginç uygulamlarından olan Instant- Quantified Self, gün içinde telefonunuzda ne yaptığınızı takip etmenize olanak sağlıyor. Hangi uygulamada kaç dakika geçirdiğinizi de takip edebilen Instant- Quantified Self, 6,2 MB büyüklüğünde.






    :: Instant- Quantified Self uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


    Lumyer - Photo Animation

    Yeni sosyal medya uygulamalarından biri olan Lumyer - Photo Animation,fotoğrafçılık tabanlı bir sosyal ağ. Animasyonlu fotoğrafların paylaşıldığı Lumyer - Photo Animation, 81 MB büyüklüğe sahip.





    :: Lumyer - Photo Animation uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


    One Launcher

    In One Step firmasının uygulaması olan One Launcher, Android pazarının başarılı Launcher uygulamalarından. 4,8 MB büyüklüğünde olan uygulama,basit ve kullanışlı bir arayüze sahip.

    :: One Launcher uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    Next News Lock Screen

    Android pazarının başarılı kilit ekranı uygulamalarından olan Next News Lock Screen, kişiselleştirilebilir yapısı ile dikkatleri çekiyor. Oldukça küçük boyutlara sahip olan Next News Lock Screen, yalnızca 1,8 MBbüyüklüğünde.

    :: Next News Lock Screen uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X