İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 08 Şubat 2016

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 08 Şubat 2016

    Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden birçok uygulamayı sizler için ele aldık.
    İçeriklerimiz arasında Airmail, Prime, SurfEasy VPN ve SoFlowuygulamaları yer alıyor. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarına hızlıca bir göz atalım.
    Airmail

    OS X’in beğenilen mail uygulaması Airmail, iOS platformu için de yayınlandı.
    3. Parti uygulamalar ile olan entegrasyonu, farklı bildirim sesi atama özelliği, mail organizasyonunda sunduğu kolaylıklar ve iCloudsenkronizasyon özelliği ile ön plana çıkan Airmail, iOS’in en iyi mail uygulamaları arasında yer alıyor.

    Airmail uygulamasını indirmek için tıklayın

    Prime

    Instagram odaklı uygulama olan Prime, ilk başta Instagram profilinizi analiz ediyor. Yaklaşık 30 dakika süren bu analiz sonrası, takipçilerinizin hafta içerisinde en çok hangi saatte Instagram kullandığını öğrenip ona göre fotoğraf yükleyebiliyorsunuz.
    Bu sayede yüklediğiniz fotoğrafa olan beğenme/yorum gibi etkileşim ihtimali yükseliyor.

    Prime uygulamasını indirmek için tıklayın

    SurfEasy VPN

    VPN uygulaması olan SurfEasy ile internette yasaklı sitelere, bölgesel olarak engellenmiş sitelere girebilir ve ayrıca Ad Trackers Block özelliği sayesinde davranışlarınızı analiz eden reklamlardan korunabiliyorsunuz.

    SurfEasy VPN uygulamasını indirmek için tıklayın

    SoFlow

    Tasarımı ve işlevselliği ile ön plana çıkan sosyal medya uygulaması olanSoFlow, Facebook, Instagram, Twitter ve Tumblr hesaplarınızda olan paylaşımları tek bir platform üzerinden görüntülemenizi sağlıyor.

    SoFlow uygulamasını indirmek için tıklayın
İşlem Yapılıyor
X