İOS WhatsApp İçin "Gelmiş Geçmiş En İyi" Widget Uygulaması!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS WhatsApp İçin "Gelmiş Geçmiş En İyi" Widget Uygulaması!

    WhatsApp kullanıcıların her türlü derdine deva olacak efsanevi wigdet yayınlandı!
    WhatsApp kullanıcıların ortak olarak birkaç sıkıntısı bulunduğunu hepimiz biliyoruz. Birincisi; Mavi Tik. Evet, bu arkadaş sizin meşgulken bile yanlışlıkla açtığınız mesaja artık 4s kuralı gereği cevap vermenizi sağlayan nalet bir şey. İkincisi ise diyelim telefonunuzdan sürekli oynadığınız bir CoC tarzı bir oyun var, ya da stalkerlık yapıyorsunuz. En kötüsü de benim gibi telefondan da dizi/film izlemeyi seven birisiniz. O sırada sevgiliniz ya da yakın arkadaşınız ile sürekli mesajlaşıyor olmak dizinin sürekli kesilmesine, oyundan 2'de 1 çıkıp girmenize yol açması da hoş değil.

    Peki ya bu sorunlarınızı kökten çözecek bir uygulama bulduk desek? Başlıkta'da belirttiğim gibi, "WhatsApp için gelmiş geçmiş en iyi uygulama" olmaya net aday kendileri.



    Bizim İzmo'nun diğer projesi olan Fobito tarafından keşfedilen uygulama, bir widget olarak ekranınızda bulunuyor. Mesaj geldiğinde sağ tarafta gelen mesaj sayısını gösteren widget, tıkladığınızda ise popup olarak size gelen mesajın "ne kadar uzun olursa olsun" tamamını gösteriyor. Burada mesajı görüyor olsanız bile mavi tiki karşıya iletmeyen uygulama, anca mesaja tıkladığınızda WhatsApp'ın açarak mavi tikin ulaşmasını sağlıyor. Yani siz film izlerken ya da oyun oynarken gelen mesajın film veya oyun keyfinizi bölmeye değer mi değmez mi görebiliyorsunuz.



    Oldukça kullanışlı olan uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirerek Android cihazınızda WhatsApp keyfinizi katlayabilirsiniz.


İşlem Yapılıyor
X