İOS Haftanın Android Uygulamaları - 16 Şubat 2016

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın Android Uygulamaları - 16 Şubat 2016

    Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.
    İşte bu haftanın Android uygulamaları

    Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeniAndroid uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları.
    Brandalis

    Yeni nesil sosyal medya uygulamlarından biri olan Brandalis, sevdiğiniz marka ve ürünleri paylaşabileceğiniz bir uygulama. Kolay ve kullanışlı bir uygulama olanBrandalis, 3,3 MB büyüklüğünde.

    :: Brandalis uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    Slash Keyboard

    Search and Share firmasının yeni klavye uygulaması olan Slash Keyboard, kullanışlı yapısı ile dikkatleri çekiyor. 22 MB boyutlarında olan SlashKeyboard, kişiselleştirilebilir bir uygulama.

    :: Slash Keyboard uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


    Drupe kişiler & arayıcı


    Rehberinizde kayıtlı kişilere daha hızlı ulaşmanızı sağlayan Drupe, şık ve transparan bir arayüze sahip. Whatsapp, Facebook ve mail uygulamaları ile bağlantılı bir şekilde çalışabilen uygulama, 12 MB boyutlarında.

    :: Drupe uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    DroidCam Wireless Webcam


    Akıllı telefonunuzu bir webcam'e dönüştüren DroidCam Wireless Webcam,Android pazarının en kullanışlı uygulamalarından. Bizlere kolay bir kullanım sunanDroidCam Wireless Webcam, küçük boyutları ile benzerlerinden ayrılıyor.

    :: DroidCam Wireless Webcam uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    PHHHOTO

    Bir başka sosyal medya uygulaması olan PHHHOTO, 85 MB boyutlarında. Esasında GIF paylaşma uygulaması olan PHHHOTO sayesinde kendi oluşturacağınız GIF'leri paylaşmanız mümkün.

    :: PHHHOTO uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X