İOS WhatsApp'ın Android Sürümüne 100’den Fazla Emojiler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS WhatsApp'ın Android Sürümüne 100’den Fazla Emojiler

    WhatsApp Messenger’ın Google Play Store’da yayımlanan yeni sürümü, uygulamaya birçok yeni özelliklerin eklenmesini sağladı.
    Kullanıcılarla olan ilişkisinin geliştirilmesi için sürekli olarak yeni özellikler eklenen WhatsApp, son olarak makul bir rakam da yıllık 1 dolar olan kullanım ücreti ortadan kaldırılmıştı. Ara ara yaptığı güncellemelerle de kullanılabilirliği giderek artan WhatsApp için yayımlanan son sürüm, uygulamaya birçok özelliğin eklenmesini sağladı.

    Geçtiğimiz ay resmi bir açıklama yapan WhatsApp, yapılan görüşmelerin Google Drive’da kayıt altına alınabileceğinden, yeni bir telefona geçtiğinizde (telefonu kaybolmuş ya da farklı bir telefona geçiş yapmak istemiş olanlar için) sohbetlerin ve medya görüntülerinin kolayca geri getirilebileceğinden bahsetmişti. Bu özelliği etkinleştirmek için uygulamanın içerisinde yer alan Ayarlar / Sohbet ve Çağrılar / Sohbet Yedekleme işlemini takip etmeniz yeterli olacak. (bu özellikten hala haberi olmayanlar için ufak bir hatırlatma)



    Uygulamanın yeni sürümü, artık tüm Android cihazlarda 100’den fazla emojiyle birlikte kullanılabilir durumda. Bizi pek alakadar etmese de Kazak, Tagalog, Özbek, Marathi ve Malayalam dilleri de artık desteklenmeye başlanmış. Ayrıca şirket, gelen bu yeniliklerin Android 6.0 M sürümü için de kullanılabilir olduğunu belirtmiş.

    Güncellemeyi Google Play’den ücretsiz olarak indirmek için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


İşlem Yapılıyor
X