69. Altın Küre Ödülleri 15 Ocak’ta Digiturk 112. kanal E! Entertainment ekranlarında.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    69. Altın Küre Ödülleri 15 Ocak’ta Digiturk 112. kanal E! Entertainment ekranlarında.

    Oscar Ödüllerinin habercisi olarak söyleyebileceğimiz 69. Altın Küre Ödülleri 15 Ocak’ta sahiplerini bekliyor. 15 Ocak’ı, 16 Ocak’a bağlayan
    bu görkemli gecenin öncesi kırmızı halıdan canlı yayın ile 01.00’da Digiturk 112. kanal E! Entertainment ekranlarında.

    Seti hazırlayan ekibin koşuşturması, rejiyi hazırlayan asistanlar, mizanseni yoktan var eden sanat yönetmenleri ve jeneratör sesiyle büyük bir hengamedir film veya dizi çekmek… Ayrıca, senaryo aşaması ile kurgu arasındaki en büyük işlerden biridir. Bu kurgunun en önemli öğelerinden olan oyuncular ise, en iyi performanslarını sergiler.

    Büyük emekler sonucunda izleyicinin karşısına geçen ve otoritelerden de tam not alan yapımlar, bu yıl da Altın Küre ödülleriyle yarışıyor. Favoriler arasındaki isimler elbette mevcut. Michel Hazanavicius’un Artist filmi, altı adaylıkla ödüllere damga vurdu. Artist‘i beşer adaylıkla Alexander Payne’nin The Descendants ve Tate Taylor’ın The Help filmleri takip etti. Haluk Bilginer‘in rol aldığı W.E. de aday filmler arasında.

    Digiturk’te Dizimax ve Dizimaxmore kanallarında izleyici ile buluşan yapımlar ve oyuncular da 69. Altın Küre Ödüllerinde yarışıyor. Boardwalk Empire (dram), Enlightened (komedi) ve Modern Family(komedi) en iyi dizi yapımları kategorisinde görüyoruz. Ayrıca, en iyi erkek dram dizi oyuncusu dalında “Boardwalk Empire” ile Steve Buscemi, en iyi kadın dram dizi oyuncusu “The Good Wife" ile Julianna Margulies, "Revenge" ile Madeleine Stowe, "Necessary Roughness" ile Callie Thorne adaylar arasında. Komedi dalında en iyi erkek tv dizi oyuncusu adaylarında ise, Digiturk’te Comedymax’te izlediğimiz “30 Rock” ile Alec Baldwin, “Californication” ile David Duchovny yer alırken, komedi dalında en iyi kadın tv dizi oyuncusu kategorisinde, “30 Rock” ile Tina Fey, “Enligtened” ile Laura Dern, “The Big C” ile Laura Linney Digiturk'te izlediğimiz başarılı oyuncular arasında aday.



    16 Ocak’ın ilk dakikalarında, ödüllerin kimin alacağı sorusu kadar, ödül gecesinde kim kiminle katılmış, hangi kıyafetler giyilmiş merak konusu. Patlayan flaşlar, inci beyazı gülümsemeler, özel tasarım smokinler, modaya yön veren elbiseler, dedikodular ve pek tabii ki ödül konuşmaları… Tüm bu görkemli gece öncesindeki dedikodular, 01.00’da kırmızı halı özel canlı yayını ile başlayacak olan gece E! ekranlarına geliyor.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X