İOS Tapatalk Nedir, Nasıl Kullanılır ?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Tapatalk Nedir, Nasıl Kullanılır ?


    Tapatalk nedir diye kafasında soru işareti olan kullanıcılar için Tapatalk ne işe yarar, nasıl kullanılır tarzında ki soru başlıklarını açıklamaya çalışacağız. Tapatalk uygulaması Akıllı cep telefonlarına yüklenebilen rahat forum gezintisi sunan bir uygulamadır. Mesela twitter, instagram tarzı sosyal medya sitelerini telefondan tarayıcı üzerinden ziyaret etmektense uygulamalardan bu işlemi yapıyoruz. Neden ? Çünkü daha rahat bir kullanım sunduğu için. İşte bu konuda bahsedeceğimiz Tapatalk uygulaması da tarayıcıda forum kullanmaktansa uygulama içerisinde forum kullanmanıza olanak sağlıyor.



    Tapatalk nedir?

    Tapatalk, diğer Android uygulamalar gibi Android cep telefonlarına yüklenebilen bir uygulamadır. Bazı forum sitelerinde bu uygulamayı kullanarak daha rahat gezinin şeklinde açılır pencereler çıkmaktadır. Forum siteleri internetin gelişmesi ile birlikte çoğu kişinin takıldığı mekanlardır. İnternetin gelişmesi ile birlikte Forum siteleri ortaya çıktı ve çoğu kullanıcı MSN programı ile beraber forum sitelerini kullanmaya başladı. Şimdi net üzerinde blog siteleri daha çok gelişmiş olsada forum siteleri halen kullanılıyor. Özellikle Teknoloji forumları yardımlaşma amacı ile ziyaret edilmekte.
    Tapatalk ne işe yarar?

    Tapatalk uygulaması, diğer internet tarayıcıları ile verimli bir şekilde gezemediğiniz forum sitelerini daha rahat ve hızlı görüntülemenizi sağlar. Bu uygulama ile aynı anda birden fazla forumda gezinti yapabilir, bildirim ve diğer kolay gezinme olanağı sağlayan özellikler ile forum gezintilerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Bu uygulamayı kullanabilmek için giriş yapacağınız forum sitesinin bu uygulamayı destekliyor olması gerekmekte.





    Tapatalk nasıl kullanılır ?

    Uygulamayı buraya tıklayarak Android cihazımıza yüklüyoruz. Uygulamayı indirip yükledikten sonra görüntülemek istediğiniz forum sitesini tarayıcı da açın ve neyle açılmasını istersiniz sorusunda Tapatalkı seçin ve işlemi onaylayın. Bu işlemden sonra o forum sitesi Tapatalk ile kolay bir şekilde görüntülenecek.


    Tapatalk indir

    Android cep telefonunuz için buradan
    iOS cihazlarınız için buradan
    Windows Phone cihazlar için buradan indirebilirsiniz.
    Bazı forum sitelerinde telefon internet tarayıcısı ile dolaşma yaptığınızda bazen bazı butonlar görünmeyebilir, kullanıcıların imzası taşıyor olabilir ve en önemlisi de konu da verilen uzun bir metin sağdan soldan taşmış ve sizin okumak için yakınlaştırma ve kaydırma yapmanız gerekiyor olabilir. Bu uygulama vasıtası ile bu gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.
İşlem Yapılıyor
X