İOS Bumble Uygulaması Android için Yayınlandı !

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Bumble Uygulaması Android için Yayınlandı !


    iOS platformunda oldukça popüler olan Bumbleuygulaması, Android cihazlar içinde yayınlandı. Son zamanlarda Android tarafında oldukça popüler hale gelen Android arkadaşlık uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Eski Tinder çalışanları tarafından tasarlanan Bumble uygulaması nihayet Android cihazlar içinde Play Store’a geldi.

    Yaşadığın il, Çalıştığın yer ve çalışma pozisyonu gibi bilgileri girmeni isteyen uygulama şu anlık bazı ülkelerde kullanılabilmekte. Bu uygulama diğer arkadaşlık uygulamalarına göre biraz farklı bir yapıda. Uygulama içerisinde arkadaşlık kurduğunuz bayan size 24 saat içerisinde geri dönüş yapmaz ise aranızda ki bağlantı kaybolacaktır. Bu özellik bakımından bu uygulamayı oldukça ilginç buldum : )

    Bumble uygulaması

    Play Store Yaşam tarzı kategorisinde yer alan bu uygulamayı buradan yükleyebilirsiniz. Ancak bu uygulamaya Türkiye’den erişmeye çalıştığınızda ” Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor “ hatası vermekte. Belki ileri ki zamanlarda ülkemize de açılır bu uygulama, şu anlık beklemelisiniz.
    Uygulamanın Play Store sayfasını incelediğimde oldukça fazla 1 yıldız verildiğini gördüm. Sanırım Türkiye gibi bazı ülkelere de sunulmamış olacak ki bu yüzden 1 yıldız yağmuruna tutmuşlar. Henüz Türk kullanıcılardan yorum görmedim ama uygulama ülkemize de sunulanca belki ilgi gösterilir diye düşünüyorum. Özellikle eklenen kişinin 24 saat içerisinde dönüş yapmayınca aranızda ki bağın kesiliyor olması ince düşünülmüş bir detay bana göre.


İşlem Yapılıyor
X