MWC 2016: iPhone 7'nin kamerası böyle olabilir mi?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    MWC 2016: iPhone 7'nin kamerası böyle olabilir mi?

    Barselona 'daki etkinlikte önemli ipuçları da ortaya çıktı.



    MWC 2016 kapmasında yeni amiral gemileri tanıtıldı, ancak tüm her şey telefonlar veya tabletlerle sınırlı değil. Donanım bileşenleri konusunda da önemli gelişmeler var. CNET sitesiCorephotonics'in çift kamera teknolojisini tanıtan bir videoyu takipçileriyle paylaştı.
    Biliyorsunuz bir süreden beridir iPhone 7 ve 7 Plus'ta çift kameranın olacağı ileri sürülüyor. Hatta 3. model olarak iPhone 7 Plus Premium Edition'da çift kamera olabilir. Şimdilik iddiaları bir kenara atıp, Corephotonics'in çözümüne biraz daha yakından bakalım.
    Bu teknoloji daha detaylı bir görüntü oluşturmak için iki ayrı kamera lensindeki görselleri birleştiren bir yazılım kullanıyor. Hiçbir hareketli parça olmadan yapılan optik yakınlaştırma yeteneğinin de dahil olduğunu belirteyim. 2014'te Corephotonics, 3x optik yakınlaştırma kullanıyordu. Fakat o zamandan beridir bu yeteneği arttırdı ve 5x'e çıkardı.
    Aşağıda fotoğrafta İPhone 6 plus ve Corephotonics'in kamera teknolojisinin arasındaki sonuç görülüyor.

    linx'in teknolojisi de işte neredeyse Corephotonics'in çözümü gibi. Fakat LinX satın alınmadan önce yaptığı açıklamalarda kendi kamera teknolojisinde kumlanmanın az olduğunu, düşük ışık koşullarında detaylı görsellik olduğunu üstüne basa basa vurgulamıştı. LinX'in çözümü de yüksek kaliteli görüntü oluşturmak için birden fazla mercek kullanıyor. CNET'in ilgili videosuna da buradanulaşabilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X