İOS Apple’ın bahar etkinliği 21 Mart tarihinde düzenlenebilir

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Apple’ın bahar etkinliği 21 Mart tarihinde düzenlenebilir

    Apple’ın Mart ayında düzenleyeceği etkinlik için bilgiler gelmeye devam ediyor…

    Apple her sene sunduğu iPhone ve iPad modelleri ile oldukça başarılı olurken, son dönemde özellikle Eylül ve Ekim aylarını tercih eden firma, iPhone ve iPad tanıtımlarını ayrı etkinliklerle duyururken, geçtiğimiz sene Eylül ayında sadece bir etkinlik düzenlemiş ve hem iPhone 6S / iPhone 6S Plus akıllı telefon modellerini hem de iPad Pro / iPad Mini 4 tablet modellerini duyurmuştu.

    Diğer taraftan bir süredir de Apple’ın Mart ayında bir etkinlik ve duyurular gerçekleştireceği yönünde iddialar geliyor. Daha önce bu etkinlik tarihi olarak 15 Mart gündeme gelirken, kısa süre önce de etkinliğin 22 Mart tarihinde düzenleneceği bilgisi gelmişti. Şimdi ise iddialar bu etkinliğin 21 Mart tarihinde gerçekleştirileceği şeklinde.
    İddialara göre Apple, bu etkinlikte yeni bir iPhone ve iPad modeli duyurusu gerçekleştirecek. Uzun bir süredir Apple’ın 4″ ekrana sahip bir akıllı telefon modeli sunacağına dair bilgiler gelirken, bu yeni cihaz bu etkinlikte gün yüzüne çıkabilir.
    Bu yeni akıllı telefonun ismi konusunda da farklı bilgiler gelirken, son olarak iPhone SE adı ile sunulacağı söylentileri gelmişti. Bu akıllı telefon iPhone 5S boyutlarında ancak daha üst seviye özelliklerle gelecek.
    Diğer taraftan Apple, geçtiğimiz sene 9.7″ ekrana sahip iPad modeli sunmazken, bu etkinlikte de iPad Air 3’ün sunulacağı yönünde bilgiler gelmişti. Ancak yeni bilgiler Apple’ın 9.7″ ekran içeren bir iPad Pro modeli sunacağı şeklinde.
    Bakalım ilerleyen günlerde başka ne gibi bilgiler gelecek…

İşlem Yapılıyor
X