İOS Google Play’de Büyük Yenilik

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Google Play’de Büyük Yenilik

    Google Play’de Büyük Yenilik

    Google Play'de büyük bir yeniliğe hazırlanılıyor. Google tarafından yapılan açıklamada Google Play üzerindeki uygulama ve oyunların indirilmeden oynanabileceği belirtildi.

    Özellikle yüksek boyutlu oyunların indirilmeden denenmesi oyuncular için büyük bir avantaj sağlarken kişiler aynı Steam platformda olduğu gibi Google Play üzerinden de oyunları deneme fırsatı bulabilecek ve deneme sonrasında oyunun beğenilmesi halinde ekranda yer alan indirme bağlantıları ile oyun cihazlara indirilebilecek.
    10 Dakikalık Deneme Süresi
    Oyuncuların oyunları denemesi için 10 dakikalık bir süresi bulunurken bu deneme süresi boyunca Wi-Fi bağlantısının da açık olması gerekiyor. Google Play üzerinden yapılan bu yenilikte kişilerin mobil veri üzerinden oyunları denemesi mümkün olmazken yapılan açıklamalarda Wi-Fi özelliğinin bu konu için zorunlu olduğu belirtildi.
    Yapılan açıklamada önümüzdeki haftadan itibaren yeni sistemin kullanıma sunulacağı ve herkes için bu özelliğin açık durumda bulunacağı belirtildi. Kullanıcılar ve oyuncular daha şimdiden yeni sistemi merak etmeye başladı.
    Oyuncular Google Play üzerindeki oyunları denemek için oyunların tanıtım ekranındaki deneme butonuna tıklaması gerekiyor. Butona tıklanmasıyla birlikte kişilerin 10 dakikalık bir deneme süresi başlarken 10 dakikalık sürenin sona ermesi halinde ekranda oyunun yüklenmesi için seçenekler yer alacak. Bu noktada ise kişiler isterse oyunu yükleyebilecek isterse de oyunu yüklemeden es geçebilecek.
    Google Play üzerinden yapılan bu yenilik oyunların indirilmesi noktasında yüksek oranlara ulaşılmasını sağlayacak ve pek çok kişinin yeni oyunlar denemesi de mümkün kılacak.
İşlem Yapılıyor
X