İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 28 Mart

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 28 Mart




    Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden birçok uygulamayı sizler için ele aldık.




    İçeriklerimiz arasında Mood Listener, Dexter, Disconnect Premium ve Scanner Pro 7 uygulamaları yer alıyor. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarına hızlıca bir göz atalım.

    Mood Listener
    Müzik odaklı uygulama olan Mood Listener'in bünyesinde barındırdığı farklı çalma listeleri ile modunuza uygun müzikleri seçebilirsiniz. Soundcloudtabanlı çalışan Mood Listener sayesinde hem anlık ruh durumuza göre müzik dinleyebilir hem de yeni müzikler keşfedebilirsiniz.



    Mood Listener uygulamasını indirmek için tıklayın

    Dexter
    Pokemon, animesi ile ülkemizde bir döneme damga vurmuştu. Anavatanı ve Avrupa'da hala satışa sunulan Pokemon oyunları yıl sonu itibari ile 7. nesile kavuşacak. Farklı tür Pokemon'ların yer aldığı Pokemon oyunlarında, rakipleri yenmek hiç de kolay değil. Yüzlerce hamle içerisinden seçim yaparak rakibinizi yenmek için Dexter uygulamasını kullanabilirsiniz.



    Pokedex görevi gören Dexter uygulaması, Pokemon'ların hangi saldırılara karşı dayanaksız, dayanıklı ve etkisiz olduğunu detaylı bir şekilde gösteriyor. Tüm nesil Pokemon'ları bünyesinde barındıran Dexteruygulaması ile Pokemon oyunları artık daha keyifli olacak.

    Dexter uygulamasını indirmek için tıklayın

    Scanner Pro 7
    Ofis odaklı uygulamaları ile bilinen Readdle firması, yenilenen Scanner Pro 7 ile karşımıza çıkıyor. Scanner Pro 7 uygulaması isminden de anlaşılacağı gibi belge tarama odaklı bir uygulama.



    Scanner Pro 7 ile belgeleri kamera yardımı ile tarayabilir, sanki bir tarayıcıdan taratılmış gibi PDF veya JPEG formatında telefonunuza kaydedebilirsiniz.

    Scanner Pro 7 uygulamasını indirmek için tıklayın

    Disconnect Premium
    Reklam engelleme odaklı uygulama olan Disconnect Premium ile iOSuygulamalarındaki tüm reklamları VPN yardımı ile engelleyebilir veya bölge değiştirerek VPN hizmetini kullanabilirsiniz.



    Oldukça hızlı bir bağlantı sunan Disconnect Premium, reklamdan sıkılan kullanıcılar için birebir çözüm.

    Disconnect Premium uygulamasını indirmek için tıklayın
İşlem Yapılıyor
X