Türkcell kampanyaları hakkında gelişen haberler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Türkcell kampanyaları hakkında gelişen haberler

    iPhone SE Beklenen İlgiyi Görmedi Mi?

    Apple tarafından 21 Mart gününde yapılan tanıtım ile satışa çıkartılan iPhone SE için şok bir iddia gündeme geldi

    21 Mart gününden itibaren dünyanın pek çok noktasında satışa çıkan ve Türkiye'de de satın alınabilen iPhone SE için gündeme gelen iddia Apple için oldukça kötü. Gündeme gelen iddialarda iPhone SE’nin beklenen ilgiyi görmediği ve iPhone 6S kullanıcılarının iPhone SE almak istemediği belirtilirken bu konuda Apple'ın yeni bir çözüm önerisi üzerinde durduğu belirtildi.
    iPhone SE, iPhone 6S göre çok farklı özellikleri içermezken ekran boyutu gibi özelliklerde de çok daha geride kalıyor. iPhone SE performans noktasında her ne kadar aynı çıtayı yakalamış olsa da bu konuda kişilerin ek bir özellik sunmayacak telefona geçiş yapmak istememesi Apple'ın planlarını da suya düşürmüş durumda.
    iPhone tarafından aynı olsa da yine satışa çıkartılan ve farklı planların olduğu öğrenilen telefon modelinde özellikle iPhone 6S düşük satış rakamlarının canlandırılması ve yaşanan kaybın iPhone SE ile desteklenmesi amaçlandı. Fakat düşünce şu ana kadar başarılı olmadı. Elde edilen bilgilere göre yakalanan satış rakamları Apple için oldukça düşük.
    Gündeme getirilen iddialardaki kaynaklar tedarikçiler olurken tedarikçilerin verdiği bilgilere göre iPhone SE ve iPhone 6S satışları ve sevkiyatları oldukça durgun.

İşlem Yapılıyor
X